Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Ako nepodávať prihlášku 2
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Ako nepodávať prihlášku 2

Re: Swwamp 12 years, 4 months ago #5842

• swampik
kdo je utebe debil ty ucmrdanej chudaku co?? jen protoze se ti nelibi postava ve stupidni hre jsem pro tebe debil bych rad vydel tvuj ksich abych se pobavil ty pizdousku howna davas akorat ty tvuj styl je nulovej ses zatahlej ve wow svete realitu mas vzdalenou bez moznosti navratu ty oloupanej banane takovejmdle debilku delicko na na rypak smrdis mi az do baraku demenci a hrajes si tu na mastra co??pot na ts ty mrdko................................ ok jinak normalnim lidem diky za nazor cele to prekopu doberu naberu a zkusim znova a lepe
Last Edit: 12 years, 4 months ago by .
The topic has been locked.

Re: Swwamp 12 years, 4 months ago #5843

• Parezak
teď si mi to fakt nandal.... a po tomhle už se ani nikdy nemusíš obtěžovat něco psát, toto vypovědělo dost to o tvé labilitě

Re: Swwamp 12 years, 4 months ago #5844

• swampik
hmmm pozor bosss pockej to ze se dokazu branit jak rukama tak mozkem tak sem labilni?? na zivo bych te tak zhlasil ze bys uz nevilezl na ulici ale ale 100km odeme to se to picu je co jaj asi dobre

Re: Swwamp 12 years, 4 months ago #5845

• Uranos
Ako takto . Do ubrdanych curakov nam tu uz nadavat , zacni trosku rozmyslat o sebe ako sa spravas . Druhu sancu nedostanes A btw s kludom dojdem na ts a vysvetlim ti to . Na brukevovom mieste by som sa hanbil za teba .

Re: Swwamp 12 years, 4 months ago #5846

• Parezak
Ja za to nemuzu ze me vyhodili ze zakladky, ne kazdej ma nadaní pro učení tak si tu ze mě nedělej srandu

//edit: jeste mi radsi rekni kde bydlis, abych se ti teda obloukej vyhejbal

Re: Swwamp 12 years, 4 months ago #5847

• Heathcliff
0 expertise ma podla armorov kazdy ty chytrak, niesi tu od toho aby si sudil ty moj equip, ale aby sme my sudily ten tvoj, hovna tu pises ty, pises nezrozumitelne a uplne odveci
na Brukevovom mieste by som ta prefackal za to ako sa spravas a za to ze si nedas poradit a neznesies kritiku, snad sa neprejavujes aj v reale tak ako v tejto tvojej prihlaske, ak ano, prajem ti aby si to daleko dotiahol s tymto rozumom

Re: Swwamp 12 years, 4 months ago #5848

• Immortalone
Bránit se dá i slušně. Když tě nevemou do práce, taky jim za to nemůžeš nadávat. A za tento výstup ani s druhou šancí nepočítej.

Už je to myslím víc než dostatečně jasné, zamčete to...

Re: Swwamp 12 years, 4 months ago #5849

• swampik
Hejjjj ja sem v 15 letech uz mrdal to ze sem hulil gram denne a mel 3-4 a nejvic picoval do komunistickejch ucitelek kterejm tahlo z tlamy na 100km to ze sem neprasknul kamose kdyz hulili na hajzlech kdyz dome valilo 5 ucitelu na jednou zeme dela chcapka a ted vy maturita pro 2 bysste vojebaly 60 letou matikarku napraskalali ste vsechny i kdyz po vas nikdon ic nechtel to zvas dela mandaky zm,rdy idoty haa mozna budes mistr naky zasrany firmy ale kazdej zamestanec natebe hodi kemra vsichni se ti vytlemej a co si kurva dovolujes vubec riklat at me muj bratr profackuje co ty ohone ze tam 24 lidi leze doprdel naky 15 lety holcice co nemela curaka v pice a chova se jak nejviuc vyjebana krava vsichni okmazite zacnou list do prdele jen aby se nane usmala jezisi vY ste takovy chudaci zasrany boze klidne mi sem pis ze sem idiot ale nejsem chlpace a ver mi ze kdybych ze se trosku ucil tak sem vejs nez ty ale ja se na uceni nepodival od 2 tridy domaci ukoly co to kurva je??? mrdaci mam vas kunde vsechny celejh tehle servr je posetej totalnima dementama co si myslej ze kdyz maji na bezceny mrdce 6k gs sou pani opak chlapci podle toho ts co ste predvedly ste totalni retardi. mam ucnak a?

Re: Swwamp 12 years, 4 months ago #5850

• Deli
mg už to neodemykej...
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.08 seconds