Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Septus - Retri/Prot Paladin
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Septus - Retri/Prot Paladin

Septus - Retri/Prot Paladin 11 years, 2 months ago #8404

• Septus
  • Fresh Boarder
Herný nick: Septus
Class: Paladin
Talenty: Retribution/Protection (5815/5583)
Rasa: Human
Profesie: JWC/Engineering (oboje 450)
Alti: Septimek lvl 80 Shadow/Holy Priest (5870/5240)
Norona lvl 80 Resto/Ele Shaman (5230/5245)

Rok Narození: 1993
KS: Na paladinovi z 10 manu, na priestovi 10 i 25 man

TeamSpeak3: Mám, ale bohužel momentálně rozbitý konektor od mikrofonu, takže dočasně pouze poslouchám

Sluchátka: Mám, ale stejně používám push-to-talk

Mikrofón: Viz výše

Zameranie: PvE

ScreenUI: sice měsíc staré, ale UI se nemění a dps jen zvyšuje

Link na armory:

DPS: je ve screenu z raidu, dps na dummy neuznávám, protože je pro jednotlivé classy naprosto nesrovnatelné a navíc se v něm dá v pohodě plošnit, aniž by jste to ze screenu poznali.

Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): Ne, pouze v úterý by mi to nesedělo.

Predošlé guildy a dôvod odchodu: The Angels of Nozdormu - přechod guildy na offic z důvodu dlouhého čekání na otevření ICC
DeathBringers - s tím jak jsem šel na vejšku jsem přestal na rok a půl hrát
Dragonslayers - přechod guildy na Cataclysm

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate:
Za celou tu dobu co hraji, jsem hrál vždy v top guildách, takže jsem si zvykl na určitou úroveň raidů a wipovat s worldem na gunshipu hc opravdu není můj šálek kávy. Chápu, že se okamžitě nedostanu do main raidu na progress, ale jsem ochoten si na svou šanci počkat a pak už jí nepustit. V můj prospěch by mohli hovořit bohaté zkušenosti s progressem, s TaoN to byl kompletní Naxx, UD (oba achiev draci) a ToC, s DB potom ToGC (a účast na first ali killu Insanity 25 man), s Dragonslayers pak 10/12 25 man hc (nebyl jsem jen na profovi a LK hc), ale to bylo s priestem, jelikož pro retrinu místo neměli.

Něco o mně: Jmenuji se David, je mi 21 a studuji VŠCHT v Praze. Závodně se věnuji basketbalu a mezi další koníčky krom wow patří četba, momentálně ujíždim na Songs of Ice and Fire od G. R. R. Martina.
The topic has been locked.

Re: Septus - Retri/Prot Paladin 11 years, 2 months ago #8406

• Danerys
  • Class Leader
Nábor pro paladiny uzavřen promin
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.11 seconds