Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

BesteverXT / Warrior / Fury
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: BesteverXT / Warrior / Fury

BesteverXT / Warrior / Fury 10 years, 9 months ago #8962

• Besteverxt
  • Fresh Boarder
Herný nick: Besteverxt
Class: Warrior
Talenty: Fury / Protection
Rasa: Night Elf
Profesie: Jewelcrafting(450)/ Blacksmithing(450)
Rok narodenia: 1991
KS: 10/25 ? Kingslayera mám jak na 10tke tak aj na 25tke

TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať//Nemám ALE(Vyberte si jednu z možností čo Váas charakterizuje):
1. Som na ts len počas raidu a som ticho
2. Som na ts počas raidu a viem odpovedat ked sa ma niekto niečo opýta
3. Neodhlasujem sa z ts a otravujem každeho nech sa so mnou rozpravá
4. Rozpravam ako predavač v MCdrive nikoho nepustím ku slovu

Sluchátka a mic: Sluchatka a mikrofon mám zabezpečené

Zameranie: Už len PvE

Equip: http://screenshot.cz/M56OF/

Link na armory: TU!!

DPS: http://screenshot.cz/6RI25/

Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): Nie nemám , kedže chodím do práce a mám len rannu do cca 14:00 tak od tej
15:00 do 23:00 som Váš

Predošlé guildy a dôvod odchodu: Takže , všetko začalo na servery posterus (určite poznáte) , kde som začal expit svoju prvú a nie poslednu postavu pred viac ako 6 rokmy .
Tam som sa pravdu povediac zaškoloval do sveta WoW a celkom mi to išlo kedže som sa časom stal jedným s členov v Top guilde ( Serious Company ) kde sme priznávali serveru samé First Realm killy . Ale na tom servery to nebola jedina guilda .
Predtým jak som sa stal členom v SC-čkách tak som bol v spojenej guilde Je dark pact zlatička ktorý SCčkam nejaku dobu konkurovali , ale moje miesto bolo vždy v SERIOUS COMPANY kde sme do wipu serveru dokonaly. Pred tým wipom sme sa rozhodovali kde a aký druhý domov si vyberieme a boli menšie nezhody medzi Anathemou a twinstarom ktoré nás rozdelili na viac části . Ja som sa dal na cestu twinstarom aj s mnohými z vedenia ako Gum officiery naboráry a niekolko ludí .
Ale napriek tomu čo všetko sme stratily na posteruse a obnovily tu na twinstary tak už to nemalo také grady . Po čase sa guilda rozpadla vdaka novým členom ktorých poveril GuM za officierov , začala panika a velký chaoss .
Moje pôsobenie v SC-čkach skončilo kickom od Raid leadra ktorý pojedol všetku mudrosť sveta . Počas toho som mal aj nejaké prestávky a dalej som pôsobil v Knights of Oath Blood a Cosmetic Wipes . Teraz som mal pol roka prestavku t.z. nejaké tie taktiky si oprášim na raidoch .

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Hladám hlavne kludné miestečko kde už zotrvá a zostarne moj warrior . Denne raidovanie ,hlavne zábava a pokec ktorý je best na udržanie si ludských vztahov . To je moje

Dakujem vopred za prispevky !!!
Last Edit: 10 years, 9 months ago by Besteverxt.
The topic has been locked.

Re: BesteverXT / Warrior / Fury 10 years, 9 months ago #8964

• Madelein
  • Fresh Boarder
Last Edit: 10 years, 9 months ago by Madelein.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.10 seconds