Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Durant/Paladin/Protection
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Durant/Paladin/Protection

Re: Durant/Paladin/Protection 13 years, 4 months ago #1078

• bizza
tanka vyuzijes jenom v icc 10(ks nemas takze ani nevis co se vubec deje v HC) na 25 jich je fakt hodne lepsich...prihlaska pekna to je jedine +, ale zadne bindy ani taunt nemas bindly tož je dost spatne ...eq taky prumerny .....prva si to poradne nabinduj nauc se hrat s bindama a pak budu pro zatim PROTI
Last Edit: 13 years, 4 months ago by .
The topic has been locked.

Re: Durant/Paladin/Protection 13 years, 4 months ago #1079

• ReMeMBeR
Nevidím vyjadrenie CL a Olinias to uz lockuje ????

PROTI

Re: Durant/Paladin/Protection 13 years, 4 months ago #1080

• Josy
  • Administrátor
Nábor robíme len na classy, ktoré su vypísané, ak podá prihlášku hráč z classy, ktorú nenaberáme automaticky lock topicu.

:pinch: Warning: Spoiler!

Palec hore.

Re: Durant/Paladin/Protection 13 years, 4 months ago #1081

• Vibox
Josy :
Nábor robíme len na classy, ktoré su vypísané, ak podá prihlášku hráč z classy, ktorú nenaberáme automaticky lock topicu.

Tak proč jste vzali rogunu Styll i přez to, že je nabor rogun uzavřen ?

Neměl by platit na všchny hrače stejny metr ?

Re: Durant/Paladin/Protection 13 years, 4 months ago #1082

• Josy
  • Administrátor
Nábor sa uzavrel po ňom

:pinch: Warning: Spoiler!

Palec hore.

Re: Durant/Paladin/Protection 13 years, 4 months ago #1083

• Durant
Jasně - chápu, že se nabírá pouze na classy, které jsou vypsané - psal jsem to v úvodu. Přihlášku jsem podal čistě z toho důvodu, že mi dal vědět kamarád. S bindy máte pravdu, nemám s tím valnou zkušenost - samozřejmě jsem ochotný na sobě pracovat a žádnou radou nepohrdnu. Díky za vyjádření.

Pro Bizzu: KS bohužel nemám, ale desítku HC chodím pravidelně, takže mám dobrou představu, co se tam děje (kromě Sindry a LK) ---> samozřejmě 25HC jsem nikdy nebyl, není bohužel s kým chodit.

Re: Durant/Paladin/Protection 13 years, 4 months ago #1084

• Uranos
to bitbox : prot palov mainov nemame vela .

Re: Durant/Paladin/Protection 13 years, 4 months ago #1085

• Carly
1. paladin TANK se nenabírá. Pro tento typ paladina je nábor uzavřen
2. To Uranos: Paladina tanka tu má už pulka guildy i jako alta nevidím důvod nabírat dalšího
3. To Durant: Mám rozhodně výhrady k tvým glyphům, talentům a i částem tvého gearu. Co jsem koukal tak máš momentálně talenty spiše z dob TBC míchané na wotlk. Některé talenty maš zbytečné některé ti tam uplne chybí rozhodně předělat!! Glyphy myslis, že ten glyph seal of Righteousness je dobrá volba? Glyph of Hammer of the Righteous tenhle bych zrovna taky nevolil do PVE. Co se týče gearu ten trinket z Onyxie to je jen vtip že? defense a parry to bych volil jen kdybych tam nemel co dat jineho. Celkově ten tvuj gear je stavěny nějak zajímavě. Málo HP jako by jsi skladat armor tanka přitom armoru nemáš zrovna nejvíce staty maš momentálně v klidu ikdyž v gearu krom legů nemáš žádny expertise nemaš ani glyph takze expertise cap nemas zbytečně ztrácíš dps a tím i treat na bosovi pač mu házíš parry a dodge. Momentální hit cap no budiš ale zase máš to na hraně. Stačí ti vyměnit jediny item na kterém maš hit a opět ztrácíš na dps a treatu a to nemluvim o tom, že se může stát, že jak na svinu mužeš v krizove situaci misnout a pulka raidu lehne v připadě, že se ti urve boss a misneš při tauntu. Ten trash ring by se dal už taky vyměnit do začátku je to boost ale na urovni tvého gearu je už ring z lady lepší volba. Koukám žádné bindy to mi chceš říct, že taunt klikáš? Krom Altas lootu ( ktery je uplně zbytečný), recountu a omenu tu nevidím, žádně další potřebné addony jako DMB a podobně v přihlášce píšeš, že máš offspec heal nevidím, žádné addony typu grid nebo healbot. Pochybuju, že by jsi vytahnul takove hps rucnim naklikavanim jako healer s addonem pro healing. Chápu, že někomu to může vysloveně vadit ale Xpearlem bych taky nepohrdnul aspon kvuli vytazenemu raidu. Co se týče toho UI no taky žádná sláva. Neříkám, že musíš mít nějaké extra UI udělané ale tohle mi přijde dost chaotické. Některé spely mi tam uplně chybí.

Dotaz proč máš ten sacred tak daleko? Duležitost spelů bych taky volil jinak. LOH ten bych si taky dal někde blíže k ruce.

No máš tady podle mě dost chyb na 10 to bohate stačí ale 25 težší bosse a 25 hc je to hodně problematické. Zkus to přeskládat a uvidíš, že se ti bude tankovat lepe. Za mě zatím Proti nezlob se.

Re: Durant/Paladin/Protection 13 years, 4 months ago #1086

• Durant
Jasně, díky mockrát Carly. Zkusím na tom zapracovat . S tím trinketem s Onyx to vím, chodím pravidelně aspoň to ToCko, ale nepadá, no...
Heal dávám pouze příležitostně - addony na heal zapínám opravdu jen když vím, že budu healovat (zřídka).

Nedělal jsem si s tím přijetím nějaké velké iluze, ani mi o to nějak extra nešlo - ale samozřejmě jsem to rád zkusil .
Snad s časem a přibývajícími zkušenostmi to vylepším - opravdu díky.

Tak se nezlobte, že jsem vám to tady "zaspamoval".

Díky všem za vyjádření
Mějte se

Re: Durant/Paladin/Protection 13 years, 4 months ago #1087

• Carly
jaky spam od toho ta roomka je kdo chce at si poda prihlasku neni problem.

edit: pokud chces nebo mas dobrou retrinu PVE klidne se prihlas za ni v tom neni problem ale za tanka si moc nezahrajes mame relativne dost tanku chodime predevsim 25n a 25 hc 10n a 10hc uz fakt jen kvuli ep. nebo kdyztak pisni ingame a dame řeč
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.12 seconds