Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Zeyko , Ele Shaman ,
(0 viewing) 

TOPIC: Zeyko , Ele Shaman ,

Re: Zeyko , Ele Shaman , 13 years, 2 months ago #2201

• Ravages
Milý Drupry,
Jestli jsis ještě nikdy nevšml dobrý PVP hráč je i dobrý PVE hráč.. podívej se na čistý PVE hráče.. Reflexy a znalosti spellů jsou nulový pomalu..
Každej dobrej pvp hráč je v pve dobrý.
The topic has been locked.

Re: Zeyko , Ele Shaman , 13 years, 2 months ago #2202

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Ravages wrote:
. podívej se na čistý PVE hráče.. Reflexy a znalosti spellů jsou nulový pomalu..

AKO SA OPOVAŽUJEŠ.... PvP nehrám zo zásady, nie preto že nemám dobré reflexy - myslím, že keď na valithrií popri healovaní stíham dávať levitačky na hráčov, čo nestihnú vyliezť z kruhu, celkom to znamená že to nemá s tým nič spoločné - btw, celé to stíham naklikať, keď ma budete osočovať ako klikera...
Znalosti spellov a to že každý pvp je dobrý v pve - tam ide o to aby si poznal perfektne spelly bossa, v čom väčšinou zaostávajú hráči z oblasti PvP... a to že vieš, čo spell robí neznamená že s ním vieš narábať (necrotic plague)

Preto pvp a pve nemiešam a nehádžem do jedného vreca, pvp hráč môže zahviezdiť aj v pve, s tým Drupry by si nemal mať problém

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

K Zeykovi, to hore tam si nevšímaj som ZA , taký priemer budeš, ako sa hovorí "do počtu"
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline
Last Edit: 13 years, 2 months ago by Xiara.

Re: Zeyko , Ele Shaman , 13 years, 2 months ago #2203

• Ravages
Xiara,to ano ale né vždy tomu tak je ;P
Nebudu jmenovat hráče co jedou jen PVE A když jim řekneš že mají např dotku nebo něco jiného udělat.. stojí 3sec a pak běží..
To je fuk...

sry za flame.

Re: Zeyko , Ele Shaman , 13 years, 2 months ago #2204

• Olinias
k tomu co rava napisal... uz som dost ludi co to v pvp vedeli a v pve ani tocit nevedeli a aj dost failovali takze o to vobec nejde .

k tomuto zeykovy...jj aj mne si docela povedomy...dps na dummy nic moc ale tak ako ele shaman to ide tazsie staty mas pekne a myslim ze mozem povedat ZA...uvidime v icc...uvidime ako sa vyjadri este uranos

Re: Zeyko , Ele Shaman , 13 years, 2 months ago #2205

• Bruttuss
EQ a staty vyzeraju v pohode ja len tolko chcem dodat ze sa rozhodni ku komu chces ist ci ku nám ci k Proxime lebo aj tu aj tam podat prihlasku no pekne N/A

Re: Zeyko , Ele Shaman , 13 years, 2 months ago #2206

• Zeyko
Je pravda, že mam prihlašku aj u proximy ale ovela radsej by som siel k vam . Je to na vas

Re: Zeyko , Ele Shaman , 13 years, 2 months ago #2207

• Uranos
jebni sem ten dps meter ale nejaky co sa da citat

Re: Zeyko , Ele Shaman , 13 years, 2 months ago #2208

• Drupry
ještě trochu OT
já jsem nenapsal "je PvP = je nahovno" (prenesene receno)
jen jsem chtěl říct, že ten eq není tak dobrej, jak požadujeme a jak jsme to vyčetli v jiných přihláškách jiným hráčům a že když ho znáte, protože má dobrej 2s team, tak hned ANO...

Re: Zeyko , Ele Shaman , 13 years, 2 months ago #2209

• Zeyko
ten Eq neni až takej dobrej, pokial viem na nabor staci 5800, Drupry a aky podla teba by som mal mat eq na prijatie, ... ja mam 6040 , a asi preto sa hlasim do OSB aby som ten lepsi eq nazbieral .... a nechapu co vsetci mate s PVP omg ,, som jasne povedal ze budem radsej chodit PVE svama nez PVP ! a zas nesom uplny zaciatocnik v PVE . Zato že viem PVP neznamena ze neviem PVE.

Re: Zeyko , Ele Shaman , 13 years, 2 months ago #2210

• Drupry
jen že o pár přihlášek níž jsme nevzali podobného heáče se stejným DPS protože to bylo low a tady, když tě každej zná, tak hned ANO... Já proti tobě nic nemám a jsem pro nového shamana, ale už jsem se vyjádřil, nechám to na CL

/pokud z panáka vytáhneš víc, tak nebudu proti, ale chce to lepší screen
Last Edit: 13 years, 2 months ago by .
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.10 seconds