Herný nick: Xva
Class: Druid
Talenty: Feral-Dps
Rasa: Night Elf
Profesie: Herb(450)/ INS(450)
Alti: Xvi - 80lvl - warrior
Xvo - 80lvl - Shaman
Xvu - 80lvl - Warlock
Rok narodenia: 1993
KS: 10/25 ? Na "altoch" Xvi a Xvo aj 25 aj 10 KSka. Nižšie to objasním
TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať
Sluchátka: Mám, používam ich stále
Mikrofón: Mám
Zameranie: PvE milujem už od classic čias. PvP hrávam len for fun o čom by vedeli rozpravat t2 wepky na Xvi a Xvo
Equip: amory link nižšie
Staty: Su na linku na armory. + Som síce trosku dosť nad hit capom ale nemôžem zato že každá TOC vec ma toľko hitu, budem to meniť veľmi skoro.
Link na armory:
Armory Xva
DPS:
Dps
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): Chodenie raidov každý deň mi žiadne problémy nerobí.
Predošlé guildy a dôvod odchodu: Na Anatheme veľa rokov dozadu Bungles of the Jungle, BOSS, The Cult, Bloodlust/neskôr supported. Možno si budú niektorý hráči pamätať multibox shamanov Xvi/a/e/i/o potom už len solo ele shamana Xvi. Dôvody odchodov neboli všetky tieto guildy sa presúvali z jednej do druhej. Jediný dôvod bol odchod zo serveru kvôli raidenovi/kingpinovi. Na equilibriu guildy ako Exilers, Destroyers, Sons of Norris. Dôvody odchodov boli vždy blízko spojené s ne-aktivitou ľudí v guilde. Všetky spomínané guildy boli top v čase môjho pôsobenia vnich.
O OSB som sa dopočul od kamoša Mavena a Ironwalla, s ktorými vieme vypiť a tak. Som jeden z mnohých hráčov ktorý migrovali z EQ bohužial ja som jeden z tých ktorý mali menej štastia, kedže som prišiel o gear na mojom vtedajšom mainovi Xvi o ktorom možem bez hanbi povedať že to bol number one geared warrior na celom EQ ako v PvE tak aj PvP. A taktiež o gear na mojom prvom altovi Xvo /6000+ v PvE a 2200 achievom za 3v3. Vrátenie equipu je tak na 85% nemožné ale stále to je v procese riešenia, práve preto píšem prihlášku za Druida kedže je to zatial jediná postava s equipom.