Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Xva//Druid//FeralDPS
(0 viewing) 
  • Page:
  • 1

TOPIC: Xva//Druid//FeralDPS

Xva//Druid//FeralDPS 12 years, 10 months ago #3460

• Xvi
Herný nick: Xva
Class: Druid
Talenty: Feral-Dps
Rasa: Night Elf
Profesie: Herb(450)/ INS(450)
Alti: Xvi - 80lvl - warrior
Xvo - 80lvl - Shaman
Xvu - 80lvl - Warlock
Rok narodenia: 1993
KS: 10/25 ? Na "altoch" Xvi a Xvo aj 25 aj 10 KSka. Nižšie to objasním

TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať

Sluchátka: Mám, používam ich stále

Mikrofón: Mám

Zameranie: PvE milujem už od classic čias. PvP hrávam len for fun o čom by vedeli rozpravat t2 wepky na Xvi a Xvo

Equip: amory link nižšie

Staty: Su na linku na armory. + Som síce trosku dosť nad hit capom ale nemôžem zato že každá TOC vec ma toľko hitu, budem to meniť veľmi skoro.

Link na armory: Armory Xva

DPS: Dps

Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): Chodenie raidov každý deň mi žiadne problémy nerobí.

Predošlé guildy a dôvod odchodu: Na Anatheme veľa rokov dozadu Bungles of the Jungle, BOSS, The Cult, Bloodlust/neskôr supported. Možno si budú niektorý hráči pamätať multibox shamanov Xvi/a/e/i/o potom už len solo ele shamana Xvi. Dôvody odchodov neboli všetky tieto guildy sa presúvali z jednej do druhej. Jediný dôvod bol odchod zo serveru kvôli raidenovi/kingpinovi. Na equilibriu guildy ako Exilers, Destroyers, Sons of Norris. Dôvody odchodov boli vždy blízko spojené s ne-aktivitou ľudí v guilde. Všetky spomínané guildy boli top v čase môjho pôsobenia vnich.

O OSB som sa dopočul od kamoša Mavena a Ironwalla, s ktorými vieme vypiť a tak. Som jeden z mnohých hráčov ktorý migrovali z EQ bohužial ja som jeden z tých ktorý mali menej štastia, kedže som prišiel o gear na mojom vtedajšom mainovi Xvi o ktorom možem bez hanbi povedať že to bol number one geared warrior na celom EQ ako v PvE tak aj PvP. A taktiež o gear na mojom prvom altovi Xvo /6000+ v PvE a 2200 achievom za 3v3. Vrátenie equipu je tak na 85% nemožné ale stále to je v procese riešenia, práve preto píšem prihlášku za Druida kedže je to zatial jediná postava s equipom.
The topic has been locked.

Re: Xva//Druid//FeralDPS 12 years, 10 months ago #3463

• MavenDK
  • Gold Boarder
'' O OSB som sa dopočul od kamoša Mavena a Ironwalla, s ktorými vieme vypiť a tak. ''

equip nie je bohviečo a DPS tiež nie,ale poznám ho,viem ako hrá a verím tomu,že by Pašerákovi dokázal konkurovať

prihláška je slušná a ručím za neho rovnako ako za Irona takže som ZA

While a nation sleeps, boy sets fire !!!

Ďakujem Egre za podpis.

Re: Xva//Druid//FeralDPS 12 years, 10 months ago #3464

• Parezak
Kolik mas arp? a to dps je dost otresný, i presto, ze si mel beserk...... s berserkrem ti tam vytahnu na 500k dmg kolem 10k dps, 6k je opravdu hodne, ale hodne, malo..... + pro tebe je, ze te znaj nekteri lidi a mas peknou prihlasku..... N/A

/ps screen se chce proto aby bylo to arp videt, na armory to neukazuje

maven, ja jsem bezkonkurenční.... ať se tu vyjadri fyzika, tim bych se ridil...... ale myslim ze feralu je ted hafo..... aport,ja,toruk,teilla
Last Edit: 12 years, 10 months ago by .

Re: Xva//Druid//FeralDPS 12 years, 10 months ago #3465

• Xvi
52% armor pene... a jn som si vedomí toho že to dps nieje top ale keď sa pozrieš na môj gear tak je poväčšine TOC 25HC tam z toho sa moc arp vytčiť nedá, ako som písal toto bol alt, bral som gear štýlom beriem čo padne. Gear je otázka mesiaca myslím a rotáciu mam bezchybnú s idol switchom. Takže fakt jediná vec čo limituje dps je icc gear s arpom.
Last Edit: 12 years, 10 months ago by .

Re: Xva//Druid//FeralDPS 12 years, 10 months ago #3466

• Pickwick
PRO

Re: Xva//Druid//FeralDPS 12 years, 10 months ago #3475

• Aport
  • Guild Master
no to dps točim i za tanka.. vzhledem k tomu že jsi z EQ, kde nenabereš takovy eq jako tady u nás, tak si myslím že dobrý.. no rotaci bych chtěl každopádně vidět.. z obrázku nevidím savage roar, který je důležitý, a když ti opadne tak stráciš hodně na dps. Ale to by se dalo jeste nejak zlepšit..
teĎ jsem koukal na armory, a vidím velikánskou chybu v tvým socketováním.. když nemáš jen z equipu přez 600 armor pene tak se tlačí agility.. až po dosažení 600 arp+ narvat arp.. takže podmínka pro to abych byl PRO je to že přesocketuješ a dál se uvidí
zatím PRO

Re: Xva//Druid//FeralDPS 12 years, 10 months ago #3480

• Olinias
vyzera to byt rozumny clovek a ak pije ako maveno tak sa neni cim chvalit lebo on toho teda moc neznesie aspon ked som s nim pil maveno rucis za neho a keby daco je to na tvoje triko som teda ZA

Re: Xva//Druid//FeralDPS 12 years, 10 months ago #3483

• Xvi
na screene vidno text savage roaru takže mi akurát mi spadol, už som ho netočil kedže som screenol dmg, a stými socketami máš pravdu presocketím to ešte dnes.

Re: Xva//Druid//FeralDPS 12 years, 10 months ago #3489

• Aport
  • Guild Master
v tom případě PŘIJATÝ
  • Page:
  • 1
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.12 seconds