" Proti. Nejednou jsem cetl od tebe texty urazejici OSB. trochu soudnosti prosim... "
- 1x ano a ano reagoval jsem na text který pocházel z OSB a zas urážel TFM a nevěřím že ty by sis nechal líbit že ti někdo nadáva na guildu
Edit:
"sam neveris tomu co pises... " právě že dost přesvědčivě a bohužel je to tak

ale dokážu snést negativní kritiku
" Jinak ten hlavni spor vznikl vasim naborovym textem, ktery ste hojne postovali v cele se skyfallem za ucelem nas zesmesnovat. To MY jsme se branili."
- možná skyfall ale já když jsem postoval náborvý text na world tak maximálně s achievem a rozhodně ne nic co by mělo urážet OSB a toto vyprošuji pač s naborovým textem proti OSB jsem nic společného nepsal ano přiznávám jednou jsem napsal po spamování LoD na world něco proti OSB, ale to bylo v zápětí co tam kdosi napsal že ikdyž jsme to dali tak že jsme lamky
- pardon ale toto " jeste si pridaval texty ala analni ritolezci apod" bych rozhodně nenapsal jako nwm až mě ukážeš jediný důkaz o tom že jsem nikdy něco takového napsal tak prosím ale jelikož jsem nikdy nic takého nenapsal tak asi těžko dokážeš ale jinak fantazie ti nechybí a neznamená že když Skyfall da jeho naborové makro plné šaškovin a já dám hned za ním že tam máme to samé takže příště doporučuji číst pořádně a celé

než mě začneš obvinovat z něčeho co jsem ani nenapsal
- ANo rád tě přesvědčím o opaku a k tomu členovi ano cítil jsem se jako člen který tam byl od října tak ono po roce už to tak bývá, ale to že jsem že jsem lootl Sword a leavl jsem ani náhodou kdybys věděl co se tam děje tak bys věděl že jsem nebyl první ani poslední kdo leavl v poslední době díky vnitřním sporům, ale jak jsem řekl rád ti dokážu když budu mít příležitost že tomu tak není