Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Johalen Furry/Protec warrior
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Johalen Furry/Protec warrior

Re: Johalen Furry/Protec warrior 12 years, 8 months ago #4057

• Carly
staty za paladina me nezajimaji hlasis se tu za warra tak chci videt staty na warra ne na paladina
The topic has been locked.

Re: Johalen Furry/Protec warrior 12 years, 8 months ago #4065

• Mirek n.
Proti, uz tu byl a nicim neoslnil. I kdyz me teda jo, tim ze si stezoval ze se nechodi desitky a pak kdyz se slozilo tak mel world ID nebo jiny duvod proc nejit. Nevidim v nem zadny prinos.. warrioru mame hodne kvalitnich
Last Edit: 12 years, 8 months ago by .

Re: Johalen Furry/Protec warrior 12 years, 8 months ago #4067

• Johalen
Mirek n. wrote:
Proti, uz tu byl a nicim neoslnil. I kdyz me teda jo, tim ze si stezoval ze se nechodi desitky a pak kdyz se slozilo tak mel world ID nebo jiny duvod proc nejit. Nevidim v nem zadny prinos.. warrioru mame hodne kvalitnich

Tak to si mě s někým pleteš ... Nikdy jsem si neztěžoval ... že se 10tky nechodí .. a když jse šli, tak jsem buď šel .. nebo jsem tu byl (čekal) jestli se neudělá místo (vesměs na 10hc) ... Nikdy bych nedal přednost world ID před Guildovním ..

Re: Johalen Furry/Protec warrior 12 years, 8 months ago #4072

• Johalen
Tady to máš Carly

Jinak .. ještě jsem chtěl o sobě dodat .. že jedu ve Stylu Gangnam! nebo Gandalf style Snad nebudu sám

EDIT by Xiara: Málo hp, viď. tuna , a Gangnam nemusíme.... ako sa na teba pozerám, určite aj bratislavskú klobásu šúpeš
Last Edit: 12 years, 8 months ago by Xiara.

Re: Johalen Furry/Protec warrior 12 years, 8 months ago #4073

• Carly
na to jaky mas gear mas uplne low staty. Myslím si, že nemáš co nabídnout promin, ale zkus to pozdeji az se bude hledat warr na R2 zatím PROTI
Tímto uzavírám přihlášku jako dočasně uzavřeno jako nepřijat.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.06 seconds