Herný nick: Heimdall
Class: Warrior
Talenty: Fury, Protection offspec
Rasa: Human
Profesie: zatiaľ žiadne, v pláne mám robiť BS a JWC
Alti:
Incendius (lvl 80) - Frostfire Mage
Constanzie (lvl 80) - Demonology Warlock
Angeline (lvl 80) - Restoration/Elemental Shaman
Rok narodenia: 1995
KS: 25man
TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať.
Sluchátka: Mám, no bind mikrofónu na tlačítko ostal, nechcem nikoho znechucovať svojimi zvukmi.
Mikrofón: Mám.
Zameranie: PvE (PvP sucks)
Equip:
Staty:
- Obrázok je ten istý aj o odrážku vyššie, ale je tam vidieť oboje.
Linky na armory: Heimdall armory
Incendius armory
Constanzie armory
Angeline armory
DPS:
- Je to low, viem. Na svoju obhajobu ale musím uviesť, že za warra single target do dummyho je fakt problém vytočiť tam niečo, čo by za to stálo, keďže trpíte neustálym nedostatkom zdroja damagu - rage. V raide je to o úplne iných číslach, warriori vedia povedať.
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00):
V predošlej gilde som bol zvyknutý na iný raid time ale nemám problém sa prispôsobiť. Keďže každý z nás má aj nejaký ten real life nebudem zbytočne sľubovať že tu budem každý jeden deň v danom čase ale okrem víkendov by s tým nemali byť nejaké výrazné problémy.
Šúpe sa Bratislavská klobása pred jedením?:
Nešúpe, keď som si za to črevo zaplatil tak ho predsa nebudem vyhadzovať!
Predošlé guildy a dôvod odchodu:
"NEASY", odišiel som nedobrovoľne, teda kickom, s obvinením z equiphuntingu. Ja za equiphuntera považujem niekoho kto nalootuje equip a leavne gildu. Bol som gilde lojálny napriek všetkému čo sa tam dialo a napriek nie príliš priateľským náladám voči mojej osobe.
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate:
Chcem sa k vám pridať pretože mám záujem sa zlepšovať a byť vám prínosom. Na oplátku očakávam priateľský kolektív a férové jednanie.
Zodpovedal som myslím všetky otázky, ak niečo treba doplniť, pýtajte sa, rád vám odpoviem.