Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Heathcliff // Roudž // Combat
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Heathcliff // Roudž // Combat

Heathcliff // Roudž // Combat 12 years, 7 months ago #4376

• Heathcliff
Zdravím,
trocha fail, ale kedže sa ludia (kvôli ktorým som sa vrátil) rozhodli, že to vzdávajú so záchranou TFM a podali si k vám postupne takmer všetci prihlášky, rozhodol som sa "vrátiť" k vám.
"vrátiť" v úvodzovkách preto, lebo moje rozhodnutie skončiť s WoW stale platí, občas samozrejme lognem nejaký ten raid, keď bude treba pomôcť napr. v Ulduare, o ktorý nieje až taký záujem alebo keď vám bude treba dobrať niekoho na progress LK. Určite ale nebudem taký aktívny ako kedysi, keď som tu sedel kazdý deň.
Ďalšia vec, kvôli ktorej chcem isť k vám je tá, že by som si rád vyskúšal znova Gunship a následne aj Ruby Sanctum ak to samozrejme tamtí pokémoni spojazdnia.

Momentálne skúšam aj Cata, expiť rogunu bolo vždy to čo ma na WoWku najviac bavilo a keď je tu tá možnosť vyskúšať Worgena tak som ju využil, ale na moc dlho to nevidím.
Takže viac aktívny budem na Cataclysme, a nie na servery, kde rapídne klesla PvE úroveň a kde sa zjavne GMka snažia PvE akotaké pochovať.

Z textu ste mohli vycítiť, že mi je vlastne jedno ako sa rozhodnete, buď ma vezmete (vrátiť sa už nemám kde) a moje postavy budú v guilde občas slúžiť, alebo to Acc jednoducho zruším, ak sa to vôbec dá, ale v Donate tam tá možnosť je, tak ju rád využijem.

Pre tých, ktorý o mne nevedia, tu máte moju prihlášku k vám z pred 3 týždňov:
osb.g6.cz/index.php/component/kunena/5-p...gue--combat?Itemid=0
The topic has been locked.

Re: Heathcliff // Roudž // Combat 12 years, 7 months ago #4378

• diewithcry
  • Zastupce GuM & Raid leader
Ja som ZA aj keď neviem čo sa deje s TFM. Aj keď pôjdes raid len raz za čas tak je to fajn. A keď už budeš naozaj chcieť končiť chcem druida
Last Edit: 12 years, 7 months ago by diewithcry.

Re: Heathcliff // Roudž // Combat 12 years, 7 months ago #4379

• Pickwick

Re: Heathcliff // Roudž // Combat 12 years, 7 months ago #4380

• Heathcliff
tie postavy som si riadne vyexpil okrem druida, ktoreho mam z donate, urcite ich nikomu len tak nedarujem, druida mam zatial stale v krachujucom TFM, este nvm ci ho dam k vam alebo k RoS, kde mam druhu "low" rogunu.

Re: Heathcliff // Roudž // Combat 12 years, 7 months ago #4382

• Deli
pisni si ve hře o inv

Re: Heathcliff // Roudž // Combat 12 years, 7 months ago #4408

• Carly
Nevidím jediný duvod proč tě invnout zpátky. Psal jsi rozsahly topic o tom, že chceš zkončit a odcházíš. A co jsi udělal vratil jses zpátky k TFM. TFM končí a opět se hlásíš k nám? Gunship, RS? ty jsi teda dobře vyčurany. 100% PROTI

Re: Heathcliff // Roudž // Combat 12 years, 7 months ago #4409

• Xander
Ak smiem:

HD potom co vam napisal s tym aj naozaj skoncil, jeho postava v nasej guilde sluzila len na pokec s nami (tym myslim vacsinu tych co si podali prihlasku tu)
...urcite neodchadza z guildy kvoli tomu aby si nahonil ego tym ze si lootne este viac HC itemov, skor si myslim ze ide za nami...pise tam ze ich chce skusit (uprimne bez dobrej G sa mu to nepodari) a nie ze nieco z toho potrebuje

prajem prijemny vecer
  • Page:
  • 1
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.12 seconds