Herní nick: Kyblone
Class: Rogue
Talenty: Assasination (Off spec Combat)
Rasa: Human
Profese: Enchanting (450)/Engineering (450)
Alti: Arineilus (80 lvl)-Paladin (Protection 5958 gs/Holy 5819 gs)
Dalwon (80 lvl)-Warrior (Fury 5.8K gs/Protection 5.5K gs)
Rok narození: 1994
KS: 10 stejně tak i 25
TeamSpeak 3: Ano mám, nemám nejmenší problémy s jeho používáním.
Sluchátka: Sluchátka mám, ale kvůli jedné nemilé události (Pááárty!

) Zlomený Jack právě ve slotu na sluchátka :-/. TS3 na tlačítku už dávno mám.
Mikrofon: Mám jak externí tak zabudovaný, oba plně funkční.
Zaměření: Nyní už jenom čistě PVE. Dříve jsem hrával spíše PVP (4/5 WF) za dob TBC a na začátku WOTLK, abych poznal všechny stránky mé classy
Equip: nemesisup.cz/files/1054/wowscrnshot_102312_000035.jpg
Staty: nemesisup.cz/files/1054/wowscrnshot_102312_000016.jpg
Armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...thema&cn=Kyblone
DPS: nemesisup.cz/files/1054/wowscrnshot_102212_232622.jpg (Docela jsem si kvůli Vám zadmgoval

)
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): Ani ten nejmenší. Jediné co většinou potřebuji je 10 minut pauza na večeři.
Předešlá guilda a důvod odchodu: The Frostmourne. Ani nevím co se to stalo a jak se to stalo, ale příjde mi že se nějak celá guilda, kterou jsem měl tak rád, rozsypala jako domek z karet, už v ní se svojí rogunou nevidím moc budoucnosti a perspektiv...bohužel

.
Proč chci do OSB? Dobrý večer, konečně něco co Vám mohu sdělit vlastními slovy

. Do OSB bych šel rád proto
1) Abych chodil raidy, prioritně icc 25 hc. Ale nejen to, téměř kdykoliv když se v guildě něco skládá tak jsem ochoten nabídnout co nejvíce alternativ za co jít a jak vypomoct. Jednoduše něco podnikat.
2) Abych se pobavil, pokecal, nenudil se, vytvářel přátelskou atmosferu a dobrý kolektiv. Nechodíme na WOW kvůli tomu abychom něco řešili či se hádali, že? Toho máme až až v RL

.
3) Spousta lidí po tom co se stalo s TFM (:'-( R.I.P.) odešla právě k Vám. Nějak mi přirostli k srdci a věřím, že brzo u Vás poznám podobné lidi s kterými budu vycházet stejně dobře jako s ostatními.
a na konec to nejlepší 4) Prostě mám chuť hrát! A to v nějaké kvalitní a pořádné guildě a to vy všichni 100% jste.
Předem děkuji za vaše vyjádření a přeji hezký den. S pozdravem Kybl.