Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Bobricka, Enhashaman 6,030GS
(0 viewing) 

TOPIC: Bobricka, Enhashaman 6,030GS

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 4 months ago #5631

• Shaman
Hrajou u vás kmín a psychna, bejval u vas noobname, ach nezáleží na minulosti, ale na tom jesi se z ní vyhrabem a dokážeme jít dál s tím abychom chyby neopakovali.
Pokud vážně lpíte na tom kdo sem byl zatraťte mne pokud věříte v to co budu dejte mi šanci a uvidíte, kick se dá vždy.
The topic has been locked.

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 4 months ago #5632

• SKillpala
skyfall , cauko

k prihlaske ZA na test

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 4 months ago #5634

• Iron
  • Class Leader

(dat meanz NOPE bro )

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 4 months ago #5636

• main
zjavne ti to až tak fuk nie je....a úmyselne s ňou neudržuješ kontakt?...po tom, čo si jej urobil?...tak to by bol epický fail...zjavne ti dochádzajú argumenty...v proxime si sa akýchkoľvek zdržal a tu ich máš len za menšiu hrsť...vážne myslíš, že si natoľko dôveryhodný človek, aby si mohol písať niečo, čo poprie celá guilda, v ktorej si bol 2 mesiace?..nie...z legendary ťa kickli...bol som kontaktovaný vedením, ayb ma pripravili na to, čo som si vzal do guildy...že ťa kickli pre demenciu...takže zase by to bolo bobor vs legendary...a v kľude si neodišiel...museli sme ťa vykopnúť...predstava, že by sme nezistili, čo si zač a nechali ťa...
ps: pre uranosa...po whispe:
17:21:22 [Uranos] whispers: prosim nestaraj sa nam do administracie . dakujem
sa ignore zvyčajne nedáva ...ale aby som ti objasnil - nestarám sa vám do vedenie...aspoň o tom neviem...píšem o človeku, ktorého poznám príliš dobre na to, aby som ho mohol objektívne zhodnotiť...2 mesiace sú dlhá doba a za ten čas nebol ani jeden jediný svetlý moment...a nevidím nikde, že by som vám písal - neberte ho do guildy, alebo niečo podobné, ty snáď áno?..

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 4 months ago #5637

• Shaman
To co sem chtěl sem již řekl. Nebudu psat že to co říkáš není pravda nebudu psát nic, nejsem jako ty a ani bejt nechci tak mi dej pokoj.

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 4 months ago #5640

• tiber
interesing.jpg

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 4 months ago #5641

• Olinias
hmm pre skyfalla akurat tolko = svoje veci si rieste vo whispoch a nie na nasom fore..ked tu chces na neho nieco povedat pre nas tak to pis nam a nie jemu...pre bobricku ci kto si na skusku kludne ZA. samy uvidime co si zac a ak si vyrivacny tak dlho nepobudnes. ak rad trollis aj pocas raidu tak to zas si si podal prihlasku do spravnej guildy...kick sa da vzdy
Last Edit: 12 years, 4 months ago by .

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 4 months ago #5645

• Fajocka
  • Zástupce Guild Mastera
Na TEST PRO dobrych ludi je vsade malo a myslim ze tento chlapik by bol schopny nam prispiet svojimi skusenostami ..

A veci čo sa tu pišu su mi doslova ukradnute (nech to nikto neberie osobne) .. ja snim nemam zle skusenosti ...
Myslim ze zapadne do tejto pošahanej partie .. Pri najhoršiom vyhodiť sa da vždy

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 4 months ago #5646

• vladimir
PRO na test raid.. a skyfaile ty si di vylivat srdce nekam jinam..

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 4 months ago #5648

• Immortalone
Osobně si na tebe dohlidnu při svým test raidu. Najdeš si mě zitra ingame a popovídáme si.

Jinak máš zelenou na test
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.12 seconds