Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Skelett/Shaman/Restoration
(0 viewing) 
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Skelett/Shaman/Restoration

Re: Skelett/Shaman/Restoration 13 years, 5 months ago #601

• Skeletik
ehm .. pisal som ze rok a pol nie pol roka .. a vobec sa nerozculujem ako uz to pochop.. a vobec tym nechcem povedat ze som nejaky skiller len ty si namna vybehol ze nemam skusenosti a pritom ani nevies kto som a mam alta 6k gs taktiky na icc mam v malicku
The topic has been locked.

Re: Skelett/Shaman/Restoration 13 years, 5 months ago #602

• Olinias
Xiarka ktomuto ti poviem ze na diss sa davat nebudu pojdu pekne krasne na mojho altika a tak co ja viem resto shaman sa hodi jediny kto tu za to hra je tak uranos popripadne detox...ja som ZA...nakolko uranos je class leader tak nech sa konecne vyjadri on k tejto prihlaske

Re: Skelett/Shaman/Restoration 13 years, 5 months ago #603

• bizza
low eq, prilaska odflaknuta PROTI a kdyz uz je aj xiara proti tak nwm jestli uspejes

Re: Skelett/Shaman/Restoration 13 years, 5 months ago #604

• Slavomir
Ak mas ozaj taky zaujem ist “prave k nam“ a nechces aby ti stale niekdo otravoval stym ze ci nejdes snima na raid.
Tak dober Gear nech mas aspon 5900+ podaj si prihlasku znova a zobereme ta preco by sme mali ist proti pavidlam uz budeme ako ROS alebo Frostmourne co zobere kazdeho....
Je to na ostatnych ked zas niekoho zoberu ten clovek naequipuje a leavne. Tak ukaz ze ozaj chces ist k nam a dober EQ potom budem ZA.
nech sa vyjadria ostatny.
Last Edit: 13 years, 5 months ago by .

Re: Skelett/Shaman/Restoration 13 years, 5 months ago #605

• Skeletik
Naco date vzorovu prihlasku ked to clovek urobi podla nej a je sucha ? .. dodajte tam napiste svoj pribeh wowka a ja ho tam dodam ale ked je nieco spravene vzorovo ma sa to robit podla toho .. neviem ako inak sa to da chapat .. a ano chcem ist kvam ale kde naberem ten eq. ? ked tato moja "super" guilda chodi icc asi tak pod deathbringera .. kamos mi vravel ze v osb tam disujete veci na shamana .. a kedze skusenosti mam taktiky poznam tak par krat to pojdem a tie itemy sa nazbieraju hned .. ked uz len oto ide :/

Re: Skelett/Shaman/Restoration 13 years, 5 months ago #606

• Olinias
ak sa mienis vyjadrovat k vzorovej prihlaske tak teda ja sa vyjadrim k Podmienkam pre vstup do guildy -> 5900+ GS čisto PvE

Re: Skelett/Shaman/Restoration 13 years, 5 months ago #607

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Oli, to o dissenchovani pisal Drupry, Prečo si nás, Priestov, každý pletie? xD
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline
Last Edit: 13 years, 5 months ago by Xiara.

Re: Skelett/Shaman/Restoration 13 years, 5 months ago #608

• Olinias
aha tak sa ti ospravedlnujem

Re: Skelett/Shaman/Restoration 13 years, 5 months ago #609

• Carly
Gear co jsem koukal docela low byli tu i lepsi co se hlásili to jsi to mel zkusit rovnou za warra. Fakt si myslis ze mas taktiky v malíčku? Osobně pochybuju za toho pul roku se dost změnilo. Navíc s timhle gearem se budeš mít problem dostat na main raid. Sry ale za mě proti. A neni to kvuli toho co bylo v RoS

Re: Skelett/Shaman/Restoration 13 years, 5 months ago #612

• Josy
  • Administrátor
Neprijatý dober EQ potom si podaj prihlášku

:pinch: Warning: Spoiler!

Palec hore.
Last Edit: 13 years, 5 months ago by Josy.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.12 seconds