Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Hopsan/Druid/Resto-Feral(dmg)
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Hopsan/Druid/Resto-Feral(dmg)

Hopsan/Druid/Resto-Feral(dmg) 13 years, 5 months ago #639

• Hopsan
Herný nick: Hopsan
Class: Druid
Talenty: Resto - Feral (dmg)
Rasa: Night Elf
Profesie: Herb(152) / Alchemy(157)
Alti: Elaron (lvl 80)- Warlock
Thaifun (lvl 80)- Dk
Rok narodenia: 1993
TeamSpeak3: Mám
Sluchátka: Mám
Mikrofón: Mám
Zameranie: Pve

Equip a Staty: armory.project-nemesis.cz/character-shee...athema&cn=Hopsan
DPS: Screen je z elitek ale na bossovi dam určitě víc imageshack.us/photo/my-images/404/wowscrnshot010712123142.jpg/

Predošlé guildy a dôvod odchodu: RoS - nechci jim nějak špinit jméno ale jsou tam jistý jedinci, kteří to tam dost kazí.

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Chtěl bych k vám, protože jako další uznávaná guilda jste rozhodně vy. Chtěl bych u vás dobrat equip, který nejsem s worldem schopný uhrát a hlavně se k vám začlenit popřípadě pomoct Druidům. Addonů mám docela dost jako např. Deadly Boss Mods, Heal boot a jiné takže mám přehled co kdy nastane. Chtěl bych se zaměřit předevsím na Dmg. S RoSkem jsme chodili denně v 18:00 na Raidy což mně časově vyhovovalo. Taktiky vesměs znám v Icc jsem došel nejdál k Sindře z toho vyplívá, že Ks zatím nemám a doufám, že toho u vás dosáhnu. Pravda Gs nemám podle vaší normy a trinkety mám otřesný ale jsem docela aktivní hráč a rychle se zdokonaluji. Pochopím, když mě nepříjmete, protože konkurence je velká. To by snad mohlo být vše. Doufám, že nademnou kývnete. S pozdravem Hopsan
The topic has been locked.

Re: Hopsan/Druid/Resto-Feral(dmg) 13 years, 5 months ago #640

• Josy
  • Administrátor
7k dps v ICC full buffed

:pinch: Warning: Spoiler!

Palec hore.

Re: Hopsan/Druid/Resto-Feral(dmg) 13 years, 5 months ago #641

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Aj by som bol za, len:
a) kedze mas viac specov, dodaj screeny z hry - na armory mas momentalne feral dmg (offspec) - teda dodaj screen s resto EQ
b) dmg meter na dummy pred sw a hlavne, len s vlastnými buffmi, nie v raide, kde si nabufovany a mas zvyseny dmg (icc +30%)
btw, pekná prihláška
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline
Last Edit: 13 years, 5 months ago by Xiara.

Re: Hopsan/Druid/Resto-Feral(dmg) 13 years, 5 months ago #643

• Hopsan
Dělal jsem to narychlo tak se omlouvám za chyby a tady přikládám screen s Dps na Panákovi imageshack.us/photo/my-images/259/wowscrnshot010712163712.jpg/ a na armory jsem si hodil Resto spec. Taky bych rád dodal, že jsem trochu roztržitý člověk a omylem jsem si nedávno vyhodil resto ring tudíž mám jen 1. (nerad se tím chlubím) Pak mě napadla jiná varianta a to ta, že kdybych se vám nelíbil jako druid, tak byste mně mohli vzít třeba jako Maina Locka kde mám slušnější Eq a Hopsana jako alta. S pozdravem Hopsan

Re: Hopsan/Druid/Resto-Feral(dmg) 13 years, 5 months ago #644

• ReMeMBeR
Aha na recounte moj mage ako 1 (pvp/pve)
Eq nič moc ten resto 2k spell power no comment.
Feral máš tiež dosť low ale vizeráš celkom rozumne preto nenapíšem PROTI ale N/A
Nech sa vyjadrí zvyšok guildy.
Last Edit: 13 years, 5 months ago by .

Re: Hopsan/Druid/Resto-Feral(dmg) 13 years, 5 months ago #645

• Olinias
na armoroch vidim Fekala cize sem daj ten screen z ingame restaka...lebo za toho fekala som proti ..low EQ
uvidim co sa da robit s tym restakom

Re: Hopsan/Druid/Resto-Feral(dmg) 13 years, 5 months ago #646

• Drupry
tak za toho fekala by to fakt nešlo, to už sem nepiš... hoď screen ingame locka nebo resto eq a uvidime

Re: Hopsan/Druid/Resto-Feral(dmg) 13 years, 5 months ago #647

• rettaniell
5,5k dps na dummy bez armoru

Re: Hopsan/Druid/Resto-Feral(dmg) 13 years, 5 months ago #648

• bizza
tady je to opravdu težke equip je dost blby, ale zes vypadas jako fajn hrac a na prihlasce to aspon trochu rozepsals ide videt ze sem opravdu chodne chces...ja sem N/A kdyby sa rozhodovalo a muj hlas bys potreboval tak su PRO, ale myslim ze tady tedka neuspejes.

Re: Hopsan/Druid/Resto-Feral(dmg) 13 years, 5 months ago #649

• Hopsan
Tak já bych tu klidně hodil locka hned, jenže vy locky neberete, proto zkouším prorazit za druida. No ale když se na to dívám, tak si myslím že to zamčem, protože tu opravdu nemám šanci uspět. Díky za váš čas a mějte se fajn.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.12 seconds