Herný nick: Maron
Class: Paladin
Talenty: Protection / retry
Rasa: Dranei
Profesie: Jwc/min/cook 450 dodělávám fish.
Alti: Maronek (lvl 80) MM hunter
Rok narodenia: 1995
KS: na mainovy nemam ani jedno, a na maronkovy mam z 10n
TeamSpeak3:
2. Som na ts počas raidu a viem odpovedat ked sa ma niekto niečo opýta
Sluchátka: Nemám - mám bedničky ( mikrofon na tlačítku )
Mikrofón: Mám
Zameranie: PvE
armory.project-nemesis.cz/character-shee...nathema&cn=Maron
DPS: no jelikoz sem tank tak okolo 2-3 k.
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00)? nemam problém.
Predošlé guildy a dôvod odchodu: pokud mam mluvit o dobrych guildach tak sem měl mága 6k gs pve ( arcane ) nick Frostwyrn, v Rage of Sargeras,. duvod odchodu perma ban na acc.
Zástupce GuM v guildě Warriors of Destiny ( GuM juventus ) odchod nepohodnutí all lidí s GuM- Odchod a vytvoření aktuální PvE guildy Light of Lordaeron ve které sem GuM.
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate:nebudu vám hned ze začátku lhát že chcu progresovat icc 25 hc které sem ještě jako jediný icc nebyl, ale rád bych vám s ním pomohl, z mé guildy odejdu jenom s mainem a nechám si tam alta jako GuM abych mohl vést guildu i tam, časově nebudu mít problém se přizpůsobit raidům. rád bych s vámi odchodil icc 25 normal 10 hc a pokoušel se vám pomoci na progrese 25 hc ve kterem bych určitě potřeboval jako nezkušenej párek říct taktiku

) neberte to z mé strany nějak špatně k mé guildě , chodíme 10 normal 25 normal a zkoušíme 10 hc ale jelikož lidi ještě nezvládaj tak nedáváme na 10 hc skoro nic a na 25 nedáváme LK, takže bych rád chtěl něco lepšího chodit s paladinem jako tank popřípadně off spec dmg. děkuji že jste věnovaly čas těm blbostem co jsem psal a doufám že mě mezi sebe příjmete. děkuji za trpělivost, Maron