1- Hit mam preto teraz momentalne prebytok aj som to pisal - to je iba casom nez zmenim trinket
A este jedno ospravedlnenie mal som stare boty/ mam uz nove spiritove takze hit 412- soft je okolo 375 takze to uz neni take spatne
2-Sp - ako som sa zmienil - kamarat nebol online takze mi to nestihol spravit
3- Sry moja chyba nevsimol som si to ale taktiez to mas na armory
4- Chcel som tam vytocit co najviac no.
5-Iny zatial nemam a heroismy resp/triumpfy zatial tiez nie
6- Tak isto ako destro talenty z bindami mam postavene demo - takze ked si kuknes pvp build zistis ze na capslocku mam lentilku a tak tiez je vidno ze mam na bartenderi vytiahnute iba prve dva bary
7- na enchanty neboly prostriedky veci mam nove,rukavice chestka atd,.(3dni played)
8 - 3 glyph nechyba,bug armory Quick decay,life tap, a felguard - rozhodoval som sa medzi imolackou a tymto akurat ze imolate aura dava 15k dmg co mi pride dost malo , glyph of imolate ? prisiel som z twinu kde bolo dovtedy iba TOGC a ULD takze som bol dotial obmedzeny,a btw top twinstar hrac - chodilo sa z glyfom na metamorfozu a nie z felguardom, na icc sa mal davat felguard aspon takto ja viem
9. Tie T10 legy- po 1. nemam peniaze momentalne na tie z tailoru
a po 2. padli mi z voa niesom dement aby som vyhadzoval zato marku tak isto mi padli aj rukavice
Tot asi z mojej strany vsetko

a presto -vsetko co si napisal to dps neni zle - ten rotface som mal este 5700 gs este ani set nemam atd. gemy enchy
a profky- postavu som dostal od kamarada nestilhol som to za tak kratky cas spravit
A neviem ci ma bude prebytok nakolko mi pisal veverkin ze by sa demo zisiel , na stranke je otvoreny nabor a ten uruman ci jak sa vola vas leader na ts nic o prebytku lockov nespominal
Juan:Myslím si, že máš dost velké mezery ohledně classy
Vsetko snad co si tam pisal /neratam niake flasky na dummy alebo ze fester bol rotface/ tak si sa vyjadril iba na moj gear
Nechcem aby to niak drzo vyznelo - ale teraz pisem konkretne moj opasok : 1x modry 1x cerveny 1x prisma
Varianta 1 -23sp - cerveny 23sp-prisma a ten 1 modry - dame tam teraz 23 sp - takze mame 3x 23 sp =69spellpower
Varianta 2 - dame 2x 23 spellpower a 12spellpower+10 spirit = 58 spellpower + 10 spirit a 7 spellpower bonus zo soketov.. takychto veci je viac a da sa z toho tazit este viac sp takze co je viac 69Spell power alebo 65spellpower a 10 spirit
podlamna je viac takychto veci kde sa to da vyuzit takze 2X modry / zeleny neni povinnost ale iba minimum

zalezi to potom uz len od equipu a ake diery su tam
Tak isto aj zbran napr. frozen bonespike :
varianta 1. - dam 23spellpower -23 spellpower
varianta 2.- dam 12spellpower+10 spirit a bonus 5 spellpower - to je 17spellpower a 10 spirit
Neviem presne ake je mnozstvo sp ktore dava spirit ked mas glyph ktory zvysuje sp zo spiritu a ked mas este talent na fel armor ale malo by to byt tusim 70spirit - 45spellpower zalezi od mnozstva
Nezabudaj ze spirit nezvysuje iba tvoj spellpower