Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock

Re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 12 years ago #6706

• Iron
  • Class Leader
full SP na demo Juan ? oh rly ? *le castim shadowbolt od druhohôor *
Last Edit: 12 years ago by Iron.
The topic has been locked.

Re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 12 years ago #6707

• Wrecker
1- Hit mam preto teraz momentalne prebytok aj som to pisal - to je iba casom nez zmenim trinket
A este jedno ospravedlnenie mal som stare boty/ mam uz nove spiritove takze hit 412- soft je okolo 375 takze to uz neni take spatne
2-Sp - ako som sa zmienil - kamarat nebol online takze mi to nestihol spravit
3- Sry moja chyba nevsimol som si to ale taktiez to mas na armory
4- Chcel som tam vytocit co najviac no.
5-Iny zatial nemam a heroismy resp/triumpfy zatial tiez nie
6- Tak isto ako destro talenty z bindami mam postavene demo - takze ked si kuknes pvp build zistis ze na capslocku mam lentilku a tak tiez je vidno ze mam na bartenderi vytiahnute iba prve dva bary
7- na enchanty neboly prostriedky veci mam nove,rukavice chestka atd,.(3dni played)
8 - 3 glyph nechyba,bug armory Quick decay,life tap, a felguard - rozhodoval som sa medzi imolackou a tymto akurat ze imolate aura dava 15k dmg co mi pride dost malo , glyph of imolate ? prisiel som z twinu kde bolo dovtedy iba TOGC a ULD takze som bol dotial obmedzeny,a btw top twinstar hrac - chodilo sa z glyfom na metamorfozu a nie z felguardom, na icc sa mal davat felguard aspon takto ja viem
9. Tie T10 legy- po 1. nemam peniaze momentalne na tie z tailoru
a po 2. padli mi z voa niesom dement aby som vyhadzoval zato marku tak isto mi padli aj rukavice
Tot asi z mojej strany vsetko a presto -vsetko co si napisal to dps neni zle - ten rotface som mal este 5700 gs este ani set nemam atd. gemy enchy
a profky- postavu som dostal od kamarada nestilhol som to za tak kratky cas spravit

A neviem ci ma bude prebytok nakolko mi pisal veverkin ze by sa demo zisiel , na stranke je otvoreny nabor a ten uruman ci jak sa vola vas leader na ts nic o prebytku lockov nespominal

Juan:Myslím si, že máš dost velké mezery ohledně classy
Vsetko snad co si tam pisal /neratam niake flasky na dummy alebo ze fester bol rotface/ tak si sa vyjadril iba na moj gear
Nechcem aby to niak drzo vyznelo - ale teraz pisem konkretne moj opasok : 1x modry 1x cerveny 1x prisma
Varianta 1 -23sp - cerveny 23sp-prisma a ten 1 modry - dame tam teraz 23 sp - takze mame 3x 23 sp =69spellpower
Varianta 2 - dame 2x 23 spellpower a 12spellpower+10 spirit = 58 spellpower + 10 spirit a 7 spellpower bonus zo soketov.. takychto veci je viac a da sa z toho tazit este viac sp takze co je viac 69Spell power alebo 65spellpower a 10 spirit
podlamna je viac takychto veci kde sa to da vyuzit takze 2X modry / zeleny neni povinnost ale iba minimum zalezi to potom uz len od equipu a ake diery su tam
Tak isto aj zbran napr. frozen bonespike :
varianta 1. - dam 23spellpower -23 spellpower
varianta 2.- dam 12spellpower+10 spirit a bonus 5 spellpower - to je 17spellpower a 10 spirit
Neviem presne ake je mnozstvo sp ktore dava spirit ked mas glyph ktory zvysuje sp zo spiritu a ked mas este talent na fel armor ale malo by to byt tusim 70spirit - 45spellpower zalezi od mnozstva
Nezabudaj ze spirit nezvysuje iba tvoj spellpower
Last Edit: 12 years ago by .

Re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 12 years ago #6708

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Neviem či tu funguje bonus, keď dáš dieru do opasku, voľakedy si ju tou dierou ten bonus strail...
O tej medzere ohladne classy. Juan je fakt top, herne aj lore. Možno je prispôsobený podmienkam na Anathemu (bugathemu), no myslím, že toto by sa najlepšie dalo vidieť na Test raide, kde by s bol pod Juanovým dozorom.
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline

Re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 12 years ago #6709

• kakika
čekal jsme přihlášku, jako jsi podávál do RoSek nebo proximy v komickém stylu...
ale nic na tom nezmení to, že nemáš enchanty, 3/5 setu...
zatím N/A, spíše PROTI
doplň to a dej vědět

Re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 12 years ago #6710

• Wrecker
Z tych prihlasok som sa poucil.. a ROS k tej ak to mam nazvat GUILDA sa nevyjadrujem .. Ako sa rozpadlo legendary z lockom menom miniboy sme odysli a podali sme si to tam Miniboy mal lepsi gear aj ked som o 1-2k dps bol prednim na dummy,nevedel co je shadowcleave a imolation. UI - mal totalny bordel nevidel som snad ani kde ma postavu mal mozno 3 bindy ... - takehoto zobrali mna ne lebo nemam KS a GS too uz je jedine na co tu ludia kukaju :/ a sry za nevedomost ohladne anathema bugov ,,,ako hovorim hram tu kratko este nejsom zo vsetkym oboznameny
Z pozdravom Wrecker(oblivion)

Re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 12 years ago #6711

• Xander
za...ocividne sa do svojej classy vyzna...to dps si myslim ze je dost dobre ked si predstavime ze to nahrabal na wr ci v jakej ri...vzhladom ku EQ samozrejme ...nech sa ukaze na test raide

Re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 12 years ago #6712

• Juan
  • Class Leader
Dobrá když chceš stále zabrouzdávat na TS tak na DEMO do gearu cca 5,4-5,5 se jede METAMORPH... LIFE TAP, a QUICK of DECAY
profka když chceš aby ses dostal na ten bonus z profky 400-430 skill je otázkou necelých 8 hodin
ano ale vždy když máš spirit tak je na úkor HASTE nebo CRITU a ten crit je pak dost nízký a na co je 40-60 sp navíc pro raid když všici budou mít přes 19k DPS a ty tam budeš mít sotva 13-15k...
navíc immolation aura když máš METAMORPh... tak ti dokáže při vhodném využití udělat klíďo i okolo 10-20% celkového DMGE
co se týče gemů set bonus na SP se vyplatí pouze kvůli sepnutí bonusu pouze na botkách a headce jinak všude full 23 SP jednak více SP pro raid a jenak i vyšší DPS pro tebe.

navíc počítej s nižším DPS u nás na raidech, když většina(3/4) se pohybuje nad 18k + tak je logický, že fáze pod 35% je kratší a dost často se stává, že ti nevyjde ani CD na druhou META na určitých bossech.

S tím spirit EQ si to udělej jak chceš ale uvidíš že až na pár vyjímek( bossech) budeš těžko bit za spirit EQ na úkor DMGe věř tomu nebo ne ale na LKčku na HC budeš rád za 9-10 max DPS se spirit EQ.

uvidíme.....
Stále PROTI, ale šance by se měla dát každému, tak nechť nás oslní na TEST raidu

re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 12 years ago #6713

• Wrecker
Aha uz chapem kde to viazne ... Su tu 2 specy na Demonology ak vies -
1. Burst Ides na Spellpower haste crit aby si daval co najvetsie dps
2. Support Ides na spellpower + spirit main a potom haste - aby si daval co najvacsi buff do raidu
Z tejto konverzacie usuzdujem ze si sa bavil o Burst equipe
Rad by som sa spytal lebo neviem ci uranus Chcel suport locka , alebo burst co dava sice buff do raidu ale z menej sp a test raid staci napisat cas
Zatial zdar

Re: re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 12 years ago #6714

• Juan
  • Class Leader
jo ale rozdíl mezi spirit a burt DEMO je v SP ani ne 900 SP pro raid 90 SP ( s TOP EQ) takže je otázka zdali se vyplatí 50-90 SP pro raid navíc na úkor 5-8K DPS u tebe... a věř tomu že na 25tce to bude vysoká absence zas na druhé straně se většímu supportu nebraním

--------> Test raid

Re: re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 12 years ago #6716

• Immortalone
Za, je vidět projevený zájem a snaha. Máme málo nadšených lidí...
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.15 seconds