Herný nick: Efraim
Class: Priest
Talenty: Shadow
Rasa: Draenei
Profesie: Enchanting (450)/Tailoring (450)
Alti: Yavanna (80 lvl) – balance druid, ostatní jsou využívaní spíše jen pro profky
KS: 10 HC (Bane)/25 HC (LoD)
TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať
2. Som na ts počas raidu a viem odpovedat ked sa ma niekto niečo opýta
Sluchátka: Mám
Mikrofón: Mám, používám Push-to-talk
Zameranie: PvE
Equip + staty: www.nemesisup.cz/files/23/wowscrnshot_061913_000754.jpg
Link na armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...athema&cn=Efraim
DPS: www.nemesisup.cz/files/23/wowscrnshot_061813_235147.jpg s flaskou a scrollem
www.nemesisup.cz/files/23/wowscrnshot_061913_083047.jpg bez flasky a scrollu
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): Nemám, mimo výjimečné situace. Když se na něco přihlásím, počítám s tím

Raid time vyhovuje, nemám problém ani po 22:00.
Predošlé guildy a dôvod odchodu: Pouze Rage of Sargeras – všichni jste určitě obeznámeni o rozpadu guildy. Snažila jsem se tam držet do posledního dechu, pořád jsem trochu doufala, že se znovu vzkřísí. Je na čase uznat, že to už se nestane. Až na pár jedinců to byla super guilda, která mi dala vlastně vše, co teď mám – equip, zkušenosti s instancemi, kvanta zábavy, díky ní jsem poznala spoustu lidí, ať už dobrých či špatných, ale na tom nesejde. Vypiplali si mě a za to jsem určitým lidem vděčná.
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Je načase udělat další krok vpřed. ROSka mi přirostla k srdci, ale to, že budu nadále v „mrtvé“ guildě nikomu ani ničemu neprospěje. Proč zrovna k Vám? Určitě proto, že jste stabilní guilda, máte pevné jádro, které ji dokáže podržet, a nejste jen chvilková záležitost. Nejsem žádný guildovní cestovatel. Další důvod je prostý – nevím, jestli bych ještě měla nervy na to jít progressovat do nějaké guildy, kde drtivá většina lidí nezná cokoliv z ICC HC. Počítám s tím, že chyby se dělají všude, ale to, aby někdo běžel k trapě doufajíc v nějaký bonus dmg, to fakt ne. Z ROSek k Vám odešlo několik dobrých hráčů, kteří to měli v hlavě v pořádku, a mimo to je u Vás spousta lidí, se kterými je zábava.
S přáním pěkného dne,
Efraim