Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 11 months ago #7268

• Immortalone
Fajn, to dps změnilo můj pohled na věc, původně jsem ti chtěl dát proti, ale za test raid by to nejspíš stálo, tak proč to nezkusit. Uvidíme, co v Tobě je.
The topic has been locked.

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 11 months ago #7269

• Xander
MavenDK wrote:
PROTI kvôli tomu,že si tento jebko pustil hubu na špacír som dostal ban ešte na EQ,takže chlapec rovno zabudni

z principu PRO ...DPS slusne tak preco nie

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 11 months ago #7273

• tiber
Takze za prve, misto talentu demonic empowerment si dej fel guarda, je to lepsi, a pokud jedes na switchovani petu, tak potom netusim, proc si na dummy dmgoval s impem, ktery ti pridava jen fire dmg + crit, pritom ty jedes celou dobu shadow dmg a jen obcas ti procne Molten core na incinerate. Dalsi vec, glyphy, na armory vidim jen 2 glyphy, ty jsou OK, treti nevim jaky mas, ale dej si bud na Immolate nebo na Corruption.
Itemy, no pokud chces jet full boost pro raid, tak ty spirit itemy nech, ale neverim, ze s tim vytocis nejake ohromne dps, ale pokud jo, tak klidne nech, jinak si sezen crit haste itemy.
Staty v poradu, uz to muzes jen vylepsovat a dps se mi taky libilo

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 11 months ago #7276

• Juan
  • Class Leader
sdílím úplně přesně ten stejný pocit s Tajbrem dokud tam nebyl ten DMG z dummy tak jsem chtěl být silně proti ale jsem PRO test
ale ten demonic empowerment odstraň, zde na AN se to neoplací------ na armory jsem ještě nekoukal jelikož nejdou, ale na tom test raidě se ukáže, každopadně za DEMO na 10tce krom LK, VALI, BQ bys měl být 1. v DMG metru s tvým gearem ( samosebou i nefailovat taktiky)

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 11 months ago #7279

• Heimdall
To Tiber & Juan:

Talenty idem hneď prehodiť. Tretí glyph, neviem ktorý nezobrazuje, mám tam Metamorphosis, Life Tap a Quick Decay. K tomu petovi len toľko, kedysi dávno som menil talenty a dal som vtedy felguarda preč lebo mi strašne často kapal a zas taký strašný rozdiel v sp tam nebol, proste, ako som už vravel, idem to prehodiť.
Tiber, ten dps čo som screenoval, je s tými spirit itemami, takže až taký zlý dps s tým nemám, vždy som hral demo na support raidu, svoj dmg som nikdy nejako neriešil, na to mám iné chary
A Juan, dmg na dummy je jedna vec, tam nie je konkurencia, ani ma neobmedzovala taktika (mohol som stáť pri ňom na jednom mieste a páliť ho aurou), iné je to v raide kde musíš behať, odskakovať a ja neviem čo, takže prvé miesto v dmg metri ti sľubovať nejdem, to by som musel mať inak zložený equip. Na druhej strane to závisí od toho akých ľudí do toho raidu naskladáte, ale ak mi tam nedáte nejakých top dmgerov tak posledný isto nebudem

Vysvetlil som dúfam všetko, keby niečo, pýtajte sa

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 11 months ago #7282

• Juan
  • Class Leader
to je ono teď bych tady řekl pár jmen z jedné nejmenované guildy na Anathemě " prostě stát a jen se 100% koncetrovat na rotaci atd.. je jedna věc, ale zvládnout toto při encounteru, který je dost o pohybu a zavislý na přesném načasovaní je věc druhá. viz na DB 3x víc a pak profovi se hranice skoro nepřiblížila ani 11k toto je skvělý případ.

Takže doufám že nebudeš ten přápad, každopadně jak jsem řekl ode mě máš ZELENOU, jen mě mrzí že na tom test raidu nebudu.

btw Tajbr ---- FEL HUNTER 1-2% celkovým DMG a IMP 5-7, 8% tak si myslím že se neoplací switchovat pety

Last Edit: 11 years, 11 months ago by Juan.

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 11 months ago #7284

• tiber
Ja si taky myslim, ze switchovani petu je blbost, lepsi je mit celou dobu fel guarda, jen jsem tam napsal, ze kdyz uz to chces switchovat, tak proc tam ted hral s impem, ktery se kdyz uz pouziva az na Soul fire.

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 11 months ago #7285

• Danerys
  • Class Leader
pouze za DEMO budu PRO .. s affli nepočítej těch máme až do prdele

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 11 months ago #7287

• Heimdall
Affliction je to posledné čo ma láka

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 11 months ago #7294

• Deli