Herný nick: Virgiana
Class: Paladin
Talenty: Main Holy / Off Prot
Rasa: Draenei
Profesie: Mining(450)/ BS(450)
Alti: Všichni ostatní alti jsou u hordy. Merador(80 rogue), Madawc(80 warrior),
Rok narodenia: 1992
KS: 10n: ANO
10hc: ANO
25n: ANO
25hc: ANO Pouze za Holy spec jako main ! Za prota zkušenosti žádné.
TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať. Som na ts počas raidu a viem odpovedat ked sa ma niekto niečo opýta.
Sluchátka: Ty mám taky.
Mikrofón: Mám pořád po ruce. Žádnou ozvěnu nemám během raidu.
Zameranie: PvE//PvP V tyto době chci více PvE zábavy.

BG cka občas hodně omrzí.
Equip:- Holy:
imageshack.us/photo/my-images/37/rvrg.jpg/ : používám healovací addon Grid + s tím i Clique na nabindované spely na myši. Mám i Decursive na dispel dotek ale lépe se mi pracuje i bez něj v Gridu. Clique addon + Grid je trosku na kliknutí dispel já vím ale v decursivu sem vzdycky měl malé problémy, tak asi tak. Jinak mám Big Wigs na instance pak Bartender 4 na spell bary.
- Prot:
imageshack.us/photo/my-images/690/qxkh.jpg/ : Prot specu moc nerozumím, proto jako vyjímka sem vždy chodil tankovat, nemám moc zkušeností s tankováním a dalo by se říct minimální. Musel bych ještě upravit pár věcí, ale jako off spec to mylím nemá vliv.
Staty: imageshack.us/photo/my-images/441/mvnu.jpg/ :Clique addon pro myš na základní holy spely. Pokud bude potřeba dodělám další bindy na stun s tím nemám problém. Z poloviny jsem kliker a binder.... Jestli myslíte, že si nabinduju celou klávesnici tak to bych byl celkem v problému

Lépe se mi hraje takhle jak to mám.
Link na armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...hema&cn=Virgiana
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): S tím nemám problémy, za kompem sedím celý den

Žádnou brigádu nemám ani práci.
Predošlé guildy a dôvod odchodu: Ještě před migrací k ali JDPZ - rozpad guildy.
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Chci nabídnout kvalitní heal + profky + aktivitu velkou

Neočekávám hned zapojení do HC, ale normaly zatím postačí na začátek.