Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Slejak/Paladin/Protection
(0 viewing) 

TOPIC: Slejak/Paladin/Protection

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 10 months ago #7531

• Pavol
Prečo neurobí to čo urobil ked bol u norisov? Lebo už ma murnu, tak tie jeho reflexy mrveho kona by bolo treba aspon otestovat ako tanka kde je pravda ja som aspon za test.
The topic has been locked.

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 10 months ago #7532

• Slejak
No ved ja nemam problem si to prerobit a nahadzat bindy ked to bude lepsie , chcel som aspon test raid s vami ist aby ste videli ze davam vsetko na pohodu aj ked nemam bindy a mam tie spely poukladane tak ako mam.

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 10 months ago #7534

• Flixon
Tak takúto reakciu som nečakal asi zmenim nazor na N/A Lebo v niečom maju pravdu to Ul som moc nekukal tiež celkom nechápem prečo práve sealy a buffy na číslach nevravím že musíš mať všetko nabinodovane ale aspoň útočné spelly,taunty, redukcie atd ten základ mať prisebe poruke a buffy a sealy si daj niekde nabok.

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 10 months ago #7535

• Danerys
  • Class Leader
když si napsal to co si napsal tak si myslím že asi rovnou lock a příště to už ani nemusíš zkoušet protože jsi se tim pohřbil pápá

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 10 months ago #7536

• tiber
Hej brácho slejáku, my uz tady meli hodne prihlasek od lidi, kteri meli UI totalne na picu a rikali nam jaci jsou to frajeri a jak nic nekazi atd.. a potom na raidu jsme zjistili ze jsou strasne spatni posrali nekolik veci v rade a to uplne banalnich veci a kvuli nim se i wipovalo, nebo nemeli dps hodne jejich gearu a to vse jen kvuli tomu, ze meli naprd udelane UI, takze se nediv, ze ti tu lide narazi na tvoje ui + bindy ty uz nejak do pve neresim, zjistil jsem ze byt dobry jde aj bez nich.

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 10 months ago #7537

• Aport
  • Guild Master
PROTI ani na test bych ho nebral

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 10 months ago #7538

• Skream
NE

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 10 months ago #7539

• Slejak
mam tam tie sealy a bufy a healy preto lebo cisla nepouzivam v boji a vsetko klikam a este v zivote som nic v raidoch neposral - jedine ked mi blbol net a mal som lagy ale to uz je iny pripad , urcite so bmnou boli ludia z vasej guidy na nejakych raidoch a ked aj skladate world Icka tak som stale tam lebo viem ze sa dostaneme daleko a aj to je dôvod preco chcem ist v kvam do guildy lebo to stale dotiahnete daleko , chcel by som svami ist ason ten test raid . lebo tam by ste o mne zistili najviac .

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 10 months ago #7540

• kakika
pověst tě předchází... takže NO

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 10 months ago #7541

• Heathcliff
otestovat ho možete, ale akonáhle niečo poserie, tak v momente vymeniť
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.08 seconds