Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Slsmaster/Paladin/Retribution
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Slsmaster/Paladin/Retribution

Re: Slsmaster/Paladin/Retribution 11 years, 10 months ago #7558

• Littlething
wokzen: cleanse mam na trojke, hmm loh no pokusim sa s tym niečo urobiť ale tak aj keby som mal klikať mam dosť rychlu ruku :3
deli: na tu prihlašku by som sa ti vyjadril ale neviem či by som to dobre popísal, jednoducho nebola to prihlaška myslená moc vážne, bol som u DS všimal som si ako nezvladaju dať bossov, ktorí by mali padať na prvé pully, tak som hľadal hocijaké cesty, u vás som dostal šancu a pokazil som ju bral som to tak, že som to premárnil tak som skusil pc, potom ako som si uvedmil, že mi chce radiť nejaký cataleya tak som to zahral na namysleného chlapca ktorý si o sebe myslí až príliš veľa, i keď nie som uplne skromny mam zdrave sebavedomie a preto som si nenechal poradiť, pretože si myslím že to zvládam lepšie jak on ale 100 ľudí 100 názorov hmm :*
The topic has been locked.

Re: Slsmaster/Paladin/Retribution 11 years, 10 months ago #7559

• Deli
většina lidí z proximy umí velkou piču, a někdy jak čtu ty jejich komenty k přihláškám tak se musím smát
pokud nemáš id na icc 10 hc tak v úterý bychom mohli skočit trest raid

Re: Slsmaster/Paladin/Retribution 11 years, 10 months ago #7560

• Littlething
hmm mám id na obe desiatky, na 25 normal aj hc som volny, ale to neviem ako robíte či aj na 25ky beriete testov, tak ak nie tak počkam aj na dalšie id ak tak

Re: Slsmaster/Paladin/Retribution 11 years, 10 months ago #7561

• Xander
sak na tych komentoch sa pobavis dost viz Saneth..byt CL znamena byt Boh

Re: Slsmaster/Paladin/Retribution 11 years, 10 months ago #7562

• Littlething
hej ten človek ma šokoval no

Re: Slsmaster/Paladin/Retribution 11 years, 10 months ago #7615

• Gipsylon
Ty somar ak sa este raz budem za teba prihovarat a ty sa zase nato vyseres tak ti sam vybavim aby ta uz nikto do ziadnej guildy nezobral este jeden test raid by som mu dal ale ak to posere...

Re: Slsmaster/Paladin/Retribution 11 years, 10 months ago #7616

• Vaer
Píseš že předešla guilda byla Dark Souls ale jsi v nějaké Pvp Gildě.. Rofl :DD N/A Re3 je podle mě hodně

Re: Slsmaster/Paladin/Retribution 11 years, 10 months ago #7621

• kakika
dal bych mu šanci na test raidu, ale poslední dobou je retrin na raidech celkem dostatek...

Re: Slsmaster/Paladin/Retribution 11 years, 10 months ago #7622

• Littlething
Vaer tá ''PvP'' guilda je moja, sám som ju založil pred časom, som v nej pretože keď nie som v inej tak budem asi vo vlastnozaloženej no či ako? a kakika no re3n hej ale nie Slsmasterov :3 :DD

Re: Slsmaster/Paladin/Retribution 11 years, 10 months ago #7623

• kakika
Littlething wrote:
Vaer tá ''PvP'' guilda je moja, sám som ju založil pred časom, som v nej pretože keď nie som v inej tak budem asi vo vlastnozaloženej no či ako? a kakika no re3n hej ale nie Slsmasterov :3 :DD

jn, lowek je tu málo, kterým smrdí nohy... alespoň u bude o jednu více
Last Edit: 11 years, 10 months ago by .
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.11 seconds