Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Heyndrich/Magus/FrostFire
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Heyndrich/Magus/FrostFire

Re: Heyndrich/Magus/FrostFire 11 years, 10 months ago #7680

• Wokzen
Danerys wrote:
můžu se jen zeptat proč máš nabindovanýho mounta ale třeba takovej blink hned vedle toho ne ? ... dál nechápu vytalentovanej dragon breath a blast wave do PVE...a co si pamatuju ze SWK tak si zrovna žádnej zázrak nebyl takže jsem PROTI

však blink nabindovaný má celkově ty bindy jsou impassibru asi další wintrade master z EQ
The topic has been locked.

Re: Heyndrich/Magus/FrostFire 11 years, 10 months ago #7681

• Rommel
K Equipu..T10.5 setove legy čekají v bance, jak bylo řečeno dokud nevyměním ty botky z profky, měl bych s 5/5 nadbytečný OverHit, jesu Crit socked, abych vykompenzoval chybějící Filacerku..

K bindům.. nevím kde vidíš nabindovaného mounta ale všechny důležité Dmg spely mam bindnuté, o WT si říkejte co chcete, měl jsem hold dobré partáky, takže sem to zvládl i s těmito "impassibru" bindy

K talentům..obětoval jsem 4% redukce threatu ve prospěch těchto trash abilit, vím že to není podle "tabulkových" talentů, ale v DS jsem s trháním agra problém neměl, samozřejmě není problém talenty upravit

A ohledně Swk..pamatuji si že jsem tam působil krátce po přechodu z EQ, bez pořádného gearu a vyváženách statů a celkově jsem s nimi byl cca 2 Raidy, těší mě že si mě i přesto tak dobře pamatuješ

Re: Heyndrich/Magus/FrostFire 11 years, 10 months ago #7682

• Xander
presne ako som si myslel..podla armory som tazko mohol odhadnut boty ale odhad bol spravny...ten 5/5 sa ti v tejto faz EQ urcite nevyplati....prides celkovo o dost hastu a budes prebytocne overhitovy...bindy neriesim tie nech si am kazdy jak chce...viz heathcliff

a s trhanim agra za FFire si starosti nerob...to je imposibruuu ked je v raide arcane ako som ja bez threat talentov
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.11 seconds