Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Vapnulo/warrior/supertank
(0 viewing) 
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Vapnulo/warrior/supertank

Vapnulo/warrior/supertank 13 years, 4 months ago #789

• vapnulo
no nie vy tu mate toho smilika to vazne no nevadi teraz k veci

Herný nick: Vapnula
Class: superwarrior xD
Talenty: proto/fury -> niekedy arms
Rasa: Night vapno
Profesie: BS /par receptov s ICC/tOc/, minning
Alti: Healow /holy priest 5750 pve/
Rok narodenia: 1990
KS: nevidalo :/
TeamSpeak3:Mám a viem s ním narábať//Nemám
Sluchátka: Mam, vsetko mam, ale mikrofon mi poslednou dobou blbne neviem co s tym je, mozno mi zajac cvakol kable .. :/
Zameranie: PvE/PvP ale prednostne pve
Equip: http:/imageshack.us/f/18/wowscrnshot011912131857.jpg/
Staty: Prave som dobojoval s uploadovanim equipu tak to vypisem
hit rating - 316 , armor pene- 88%,critic-37.28%, expertise 33/33, haste 135 , myslim ze zakladne stat. warra
ARmory->
http://armory.project-nemesis.cz/character-sheet.xml?r=Anathema&cn=Vapnula

Dps -> no viem ze nerobite vynimky ale uz s tym linkom na equpim som celkom bojoval . DPS v klude ukazem ingame na hoccom, warrovi sa nechyta enrage na dummym .

Predošlé guildy a dôvod odchodu: Spaleni vojacci, bol som zastupca, ku koncu sme sa snazili to rozbehnut no nevidalo, ludia nemali chut rozsupnut tu guildu. Army of the Crusade, zo zaciatku GuM, nasledne zasupca GuMa-> rozpad guildy... Stormwind Knights, posobil som ako raid leader, nepacil sa mi pristup ostatnych raid leaderov.

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: No hlavne mam tam real kamaratov . Ockavam kvalitny kolektiv, ludi kt. maju snahu dokoncit kazdy jeden progress uspesne. Rad skusam nieco nove . O EQ mi az tak nejde staci to co mam, ide mi o kvalitne raidy dotiahnute dokonca

Nieco o mne . Viem narabat s eqdkp webom celym, spravoval som ho AoTC, spravujem ho SWK. Poznam taktiky na vetsinu bossov na LK tam niecomu nechapem, ale rad sa naucim . Casovo som zatial flexibilny , mam tank/dmg v podstate je mi to fuk ako sa uchytim v raide rad si zatankujem aj zadmgujem. Jediny problem co mam, je na Valithrii mi s nicoho nic v urcitych % HP valithriie freezne wowko musim alt+f4 a rychly relog Co sa tika alta holy priesta rad si necham poradit ohladom statov takisto aj shadowa

Tak Josy pod do mna
The topic has been locked.

Re: Vapnulo/warrior/supertank 13 years, 4 months ago #790

• rettaniell
já myslel, že je pod tvojí úroveň dávat si přihlášku někam. Alespoň si to hlásal po tom, co se ti rozpadlo AotC ...

ne za přístup

Re: Vapnulo/warrior/supertank 13 years, 4 months ago #791

• Olinias
Ehm nakolko ho s Aneurysmom poznam uz dlhe roky osobne...a kopec krat sme sa boli spolu aj opijat a robit blbosti povonku nemozem nic ine povedat 100% ZA

Re: Vapnulo/warrior/supertank 13 years, 4 months ago #792

• vapnulo
Yo yo ale tak bez prihlasky sa clovek nedostane nikam No bol som voa 10 for fun tak mam ten dps meter :

imageshack.us/f/638/wowscrnshot011912141406.jpg/
tak dps by bolo . +keby neposlucham tak 3 nemenovane osoby ma mozu nakopat do hlavy v reale
EDIT: som mantavy dnes nevsimat si to prikladam screen tank EQ
imageshack.us/photo/my-images/39/wowscrnshot011912142144.jpg/
+mam trinket s Onyxie na doladenie def capu ale pouzivam ho podla potreby na urcite dungy len , 4ty bonus so setu je myslim k hovnu a rozmyslam nad nahradou legov s profky s ICC receptu , to iste aj do dmg EQ na zvyhodnenie statov/zlepsenie/ to kecnem s josym asi on je taky magic na warrov
Last Edit: 13 years, 4 months ago by .

Re: Vapnulo/warrior/supertank 13 years, 4 months ago #793

• rettaniell
no ale jinak krom pristupu ... tank by se urcite hodil a eq je ok

Re: Vapnulo/warrior/supertank 13 years, 4 months ago #795

• Ulf
Tank se hodí dycky Ikdyž je pro wary nábor uzavřen...Párkrát sem s ním i cosi byl a zdál se v pohodě,eq pěkný PRO

Re: Vapnulo/warrior/supertank 13 years, 4 months ago #797

• Josy
  • Administrátor
Olinias wrote:
Ehm nakolko ho s Aneurysmom poznam uz dlhe roky osobne...a kopec krat sme sa boli spolu aj opijat a robit blbosti povonku nemozem nic ine povedat 100% ZA

Pokiaľ pije ZA

:pinch: Warning: Spoiler!

Palec hore.

Re: Vapnulo/warrior/supertank 13 years, 4 months ago #799

• vapnulo
Josy ale ty si CL vyjadri sa mi ku tym statom! a ku EQ to ma zaujima . mal by si mi vynadat za ten neck/back -> to je na druida tanka minimalne atd :/. nie nepijem repektive s tymi dvomi som dlho nepil .. Od noveho roku nepijem len so vcerajsku mam dake okno ..

ale je tu moja najoblubenejsia vec ----> jooo to je smilik ty voleeee

Re: Vapnulo/warrior/supertank 13 years, 4 months ago #800

• bizza
dalsi zavislak do guildy ...taktiky z HC sa doucis hned.. LK das taky do tydna..PRO..akorat dufam ze nedostanes dalsi ban

Re: Vapnulo/warrior/supertank 13 years, 4 months ago #801

• vapnulo
No taktiky poznam vetsinu. S 25 poznam po LK vsetky paradne. ICC10normal takisto. ICC10HC no tam az na profa/sindru/LK som sa este nedopracoval . a ICC25HC som videl maximalne lorda xDD ban? coze ja? nikdy
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.12 seconds