no nie vy tu mate toho smilika

to vazne

no nevadi teraz k veci
Herný nick: Vapnula
Class: superwarrior xD
Talenty: proto/fury -> niekedy arms
Rasa: Night vapno
Profesie: BS /par receptov s ICC/tOc/, minning
Alti: Healow /holy priest 5750 pve/
Rok narodenia: 1990
KS: nevidalo :/
TeamSpeak3:Mám a viem s ním narábať//Nemám
Sluchátka: Mam, vsetko mam, ale mikrofon mi poslednou dobou blbne neviem co s tym je, mozno mi zajac cvakol kable .. :/
Zameranie: PvE/PvP ale prednostne pve

Equip: http:/imageshack.us/f/18/wowscrnshot011912131857.jpg/
Staty: Prave som dobojoval s uploadovanim equipu tak to vypisem
hit rating - 316 , armor pene- 88%,critic-37.28%, expertise 33/33, haste 135 , myslim ze zakladne stat. warra

ARmory->
http://armory.project-nemesis.cz/character-sheet.xml?r=Anathema&cn=Vapnula
Dps -> no viem ze nerobite vynimky ale uz s tym linkom na equpim som celkom bojoval

. DPS v klude ukazem ingame na hoccom, warrovi sa nechyta enrage na dummym

.
Predošlé guildy a dôvod odchodu: Spaleni vojacci, bol som zastupca, ku koncu sme sa snazili to rozbehnut no nevidalo, ludia nemali chut rozsupnut tu guildu. Army of the Crusade, zo zaciatku GuM, nasledne zasupca GuMa-> rozpad guildy... Stormwind Knights, posobil som ako raid leader, nepacil sa mi pristup ostatnych raid leaderov.
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: No hlavne mam tam real kamaratov

. Ockavam kvalitny kolektiv, ludi kt. maju snahu dokoncit kazdy jeden progress uspesne. Rad skusam nieco nove

. O EQ mi az tak nejde staci to co mam, ide mi o kvalitne raidy dotiahnute dokonca
Nieco o mne

. Viem narabat s eqdkp webom celym, spravoval som ho AoTC, spravujem ho SWK. Poznam taktiky na vetsinu bossov na LK tam niecomu nechapem, ale rad sa naucim . Casovo som zatial flexibilny , mam tank/dmg v podstate je mi to fuk ako sa uchytim v raide rad si zatankujem aj zadmgujem. Jediny problem co mam, je na Valithrii mi s nicoho nic v urcitych % HP valithriie freezne wowko musim alt+f4 a rychly relog

Co sa tika alta holy priesta rad si necham poradit ohladom statov takisto aj shadowa
Tak Josy pod do mna