Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Vibox/Hunter/Marksmanship
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Vibox/Hunter/Marksmanship

Re: Vibox/Hunter/Marksmanship 13 years, 4 months ago #844

• agymus
  • Senior Boarder
Jaj my si ale asi vubec nerozumime ja fakt nemluvim o steady, to je podradna strela, ja mluvim o auto-shot jako nevim jak u tebe, ale u me je to jedna z top 3 dmgovacich abilit, kdezto steady se placa nekde na 5-6 miste (a to s dost velkym rozdilem)

no, jwc je rozhodne lehci nez ench a efektivnejsi ....a eng se da aspon krasne bugovat

no v tom pripade se nevyplati arcane vubec pouzivat, ale ja treba mam stale sockety z dob davno minulych na AP, pro me to vsechno funguje trochu jinak

ps: asi sem ti klikl na -1 na karmu, neber si to osobne , ja v tomhle prohlizeci ty tlacitka vubec nevidim

jo mohl bys predelat ty talenty z arcane a postnout mu to sem ja uz kuli tomu vstavat nebudu gn

OPPA HUNTER STYLE!
Last Edit: 13 years, 4 months ago by agymus.
The topic has been locked.

Re: Vibox/Hunter/Marksmanship 13 years, 4 months ago #845

• rettaniell
No, mezi hastem a auto shotem a crit, ktery zvysuje dmg u vsech shotu, nejen u auto shotu + piercing je dost velky rozdil

Navic jsem mel na mysli arpen, u arpen mas steady jako druhou top abilitu po auto shotu. Arcane, jak jsem napsal, je stale lepsi, pokud mas armor pen 1200+

ench jsem nikdy nedodela ...

tady je nejaka karma ... ?

arpen talenty
Silencing jako zbyvajici talent, je dobry, kdyz hodis do makra, neni global CD

Re: Vibox/Hunter/Marksmanship 13 years, 4 months ago #846

• Dusansvk
Ja som urcite za Na skusku by som ho urcite vzal.Poznam ho par krat som sa s nim stretol v dungoch a posobil rozumne a celkom dobre dps robil .Ja by som mu sancu dal

Re: Vibox/Hunter/Marksmanship 13 years, 4 months ago #853

• rettaniell
to jo, asi nolifer
tak dva mesice zpatky snad nemel nic, tak proc nezkusit

Re: Vibox/Hunter/Marksmanship 13 years, 4 months ago #854

• Lilypad
  • Junior Boarder
Ja jsem ZA. DPS dobre, eq taky neni spatny. Jen ten tezky overhit. Pri 3/3 Focused Aim staci 153 hitu (aspon myslim). Co se tyce toho ArP, tak podle me se oplati uz od 900 (mozna 1000), ale projevi se tam hodne kvalita "movement managementu" Chce to proste jit co nejvic po ArPenu (doporucuju setove rukavky a ramena a legy pak vymenit za ty z Lady 25)

Re: Vibox/Hunter/Marksmanship 13 years, 4 months ago #855

• Carly
poměň co ti bylo řečeno a myslim, že to bude v cajku. Prozkoušíme si tě na raidu a jak budes mit low dps, faily a podobně vyvodíme následky. Na zkoušku ZA.

tím pádem přijaty LOCK napiš pak někomu ze zastupcu pro invite ( carly olinias ...)
Last Edit: 13 years, 4 months ago by .
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.08 seconds