Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

mobilní zobrazení
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: mobilní zobrazení

mobilní zobrazení 13 years, 5 months ago #613

• Drupry
Josy, mohl bys, prosim te, neco udelat s tim mobilnim zobrazenim? Pouzivam zakladni prohlizec a android tak myzslim ze problem nebude na me strane. Viz screen - text necitelny a prave okraje nejak mizí
a jeste mobilni raidplanner - tabulka mi nejde scrollovat dolu, nevim jak ostatnim
asi polovinu casu na netu jsem na mobilu takze je to pro me docela dulezity

jeste 2 takove drobnosti at je to pohromade - zvetsit horni odkazy home, forum, raidplanner atd, dost blbe se do nich trefuje kdyz to nejde priblizit a udelat neco s kolackama abych nemusel porad dokola psat prihlasovaci jmeno a heslo
Attachments:
Last Edit: 13 years, 5 months ago by . Reason: doplneni
The topic has been locked.

Re: mobilní zobrazení 13 years, 5 months ago #617

• Josy
  • Administrátor
Mohol by si prosím ťa postnúť ako ti to vyzerá, keď to nemáš širokouhlé ako teraz, ale normálne na výšku?
EDIT: Mne cookies normálne idú na Samsung Star jedine sa mi vymažú, keď sa mobil sám od seba reštartuje z dlhej chvíle.

:pinch: Warning: Spoiler!

Palec hore.
Last Edit: 13 years, 5 months ago by Josy.

Re: mobilní zobrazení 13 years, 5 months ago #624

• Drupry
Na vysku je to absolutne nepouzitelne... Do prava to nejde posunout, protoze je to mobilni zobrazeni a to se zobrazuje jen v 1 sloupci na sirku displeje takze ani zmensit nebo zvetsit... Ono by stacilo to mobilni zobraseni vypnout
jeste jeden screen jak vypada obsah fora... To docela jde az na ten pravy bok...
Attachments:
Last Edit: 13 years, 5 months ago by .

Re: mobilní zobrazení 13 years, 5 months ago #625

• Josy
  • Administrátor
Keby to zruším nevidno nič
Ja to robím tak, že si to dám úplne oddialiť, načíta celú obrazovku potom priblížim a mám to celé alebo sa to dá ešte tak, že keď už mám text tak zruším načítavanie.
EDIT: Keď zascrolluješ úplne dole, tak tam máš Standard Version! na normálnu stránku

Palec hore.

Re: mobilní zobrazení 13 years, 5 months ago #627

• Drupry
nojo to normalni je hrozne pomale, ale mnoho veci to resi...
Ja to robím tak, že si to dám úplne oddialiť, načíta celú obrazovku potom priblížim a mám to celé alebo sa to dá ešte tak, že keď už mám text tak zruším načítavanie.

kdyz je to mobilni verze tak nemuzu oddalovat ani priblizovat (odzkouseno ve 3 prohlizecich! stejne jedou vsechny na stejnem jadre)
... no to by bylo forum a jde nejak vyresit ten raidplanner ? prihlasit se muzu, ale jak si muzu prohlidnout kdo je tam prihlaseny ? (scrollovat dolu) ?

Re: mobilní zobrazení 13 years, 5 months ago #628

• Josy
  • Administrátor
Ten RP to asi neopravím to scrollovanie pretože ten component Mobile Joomla formátuje stránku ako sa zobrazuje v PC
Teraz ma napadlo, čo keby konkrétny raid dáš otvoriť na novej karte?
EDIT: Teraz som tu skúsil Samsung Star Opera Mini, na ležato, dal som novú kartu a fičí to ako nič, dokonca lepšie ako na PC

Palec hore.

Re: mobilní zobrazení 13 years, 5 months ago #635

• Drupry
to mě nenapadlo, funguje parádně, dík
/a kup si lepsi mobil
Last Edit: 13 years, 5 months ago by .

Re: mobilní zobrazení 13 years, 5 months ago #636

• bizza
me ten RP taky nejde na ipodu to pude jediny kdybys to dal na normalni HTTP stranku

Re: mobilní zobrazení 13 years, 5 months ago #637

• Josy
  • Administrátor
Skús to isté otvoriť raid na novej karte, taký múdry mobil by mal vedieť
Ten mobil je dobrý, to je ako 3310 môžeš to mlátiť a ty si zlomíš ruku a jemu sa nič nestane
EDIT: Teraz som to otvoril na starej K770i a fičí to tak mi nevravte, že to nejde

Palec hore.
  • Page:
  • 1
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.15 seconds