Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

le večer
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: le večer

le večer 13 years, 4 months ago #1255

• rettaniell
se toho le ujmu

Re: le večer 13 years, 4 months ago #1257

• Siikoush
Raději ne nech to odborníkům takže abychom si rozuměl kdo to ten hunter vlastně je v dnešní době každý cucák nebo smradlavé děcko kterých je plný Stormwind v furious EQ s BM talenty takové huntery tu nepotřebujeme a já protestuji za vymýcení těchto rádoby hunterů kteří jen kazí naší bez nich tak krásnou komunitou kterou tvoříme tady mi dva s rettaniellem a lilypadem ...

Ohledně nějakého obecného infa o správných statech a sbírání EQ myslím že v dnešní době existuje google a jiná informační vyhledávací media a když ne to tak existuje whisp ingame takže každý ať už začínající hunter nebo zkušenejší hráč co si není s něčím jistý může jít ingame a napsat někomu z nás ohledně jaké koliv věci a rozepisovat se tu o správných talentech,glyphech a rotacích je zbytečná jelikož každý si rád poupraví trochu podle svého a díky armory toto vše každý zjistí i bez dalekosáhlých rozpisů do detailů i když vím že rettaniell je kreativní osoba a vyhrál by si s tím toto téma bych zavřel jelikož tu nechcem aby nám někdo lezl do zelíčka a nebral nám tak náš drahocený loot

EDIT : doufám že po přečtení si nemyslíte že jsem to já myslel vážně
Last Edit: 13 years, 4 months ago by Josy.

Re: le večer 13 years, 4 months ago #1259

• rettaniell
hunter help: viz google ok fakt, le večer
  • Page:
  • 1
Moderators: Aport, Einher, Syneet
Time to create page: 0.07 seconds