Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Trololo
(0 viewing) 
  • Page:
  • 1

TOPIC: Trololo

Trololo 13 years ago #2443

• JeFFo RaPiD EvoLuTioN
rapidevolution.guildweb.cz/forum/viewtopic.php?f=5&t=544

Ja som hovoril už davno ze odchodom mna jurka a goinga je osb v piči

SORRY ALE NEVEDEL SOM NAPISAT DO SEKCIE TRASH LEBO TO MATE LOCKNUTE

Současná nebo bývalá guilda a důvod tvého odchodu: OSB - malo lidi - ZADNE raidy..v OSB sem byl CL holy paladinu mel sem tam strašne moc kamaradu, ale bouzel dost lidi maturuje...dost lidi slo na diablo..dost lidi slo na AT...dost lidi slo k proxime tak tam za posledni mesic byvalo max online lidi 6 cos nema zadny smysl

Ak chces banuj mam dynamycku IP
Last Edit: 13 years ago by .
The topic has been locked.

Re: Trololo 13 years ago #2444

• Olinias
reme v guilde vobec neslo o vas ze ste migrovali aj ked ste odisli sme to vzdy davali k LK a dokonca aj progresovali ho co pri vas sme nerobili...len zacalo byt pekne a ludia zacali chodit von a navyse aj dost ludi ma matury cize vobec nehravaju niesme nolifery ako vy ze tam mate plno ludi co nevideli slnko ako je rok dlhy a neziju nicim inym ako wowkom

Re: Trololo 13 years ago #2445

• Josy
  • Administrátor
Banovať nebudem, ešte by sme prišli o ďalšieho člena

:pinch: Warning: Spoiler!

Palec hore.

Re: Trololo 13 years ago #2446

• Uranos
CO SI TY KOKOT VYCHODNARSKY O SEBE MYSLIS ZE BEZ TEBA A TOHO DRUHEHO BUZIKA SME V PICI ALEBO CO . FUNGOVALI SME AJ BEZ VAS A CO ZE NERAIDUJEME TEBE TO MOZE BYT JEDNO .

Re: Trololo 13 years ago #2447

• Kubino
Och och, Remember, tak teraz si nám teda ukázal xD.
Ukázal si nám všetkým aké si decko. x) Zrazu prejavuješ záujem o guildu, v ktorej si sa naequipoval, progressoval a potom odišiel ako "hrdina"? xD
Ak si to písal v nejakej poslabšej mentálnej chvíli, alebo pod vplyvom tak by som to pochopil, ale inak som čakal od teba viac ako takéto prízemné, bezmyselné, irelevantné topicy.
OSB má dlhšiu históriu ako ty hráš WOW a prešlo cez ňu veľa schopnejších hráčov ako si bol ty. x)
Čiže o to viac je tento topic, alebo skôr pokus o topic komickejší.
  • Page:
  • 1
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.12 seconds