Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

RaMm//paladin//re3
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: RaMm//paladin//re3

RaMm//paladin//re3 11 years, 4 months ago #7894

• RaMm
  • Fresh Boarder
Herný nick: Ramm
Class: Paladin
Talenty: re3 / mozem aj prot v krajnom pripade
Rasa: paladin
Profesie: JWC(450)/ Ench(450)
Alti: Eithne (lvl 80)- balance druid
Milwa (lvl 80)- MM hunt
Rok narodenia: 1991
KS: achiev mam len za 10 man, ale mam to dole aj na 25 za cias Anthorie

TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať
2. Som na ts počas raidu a viem odpovedat ked sa ma niekto niečo opýta
Sluchátka: mam, a aj tak mam push-to-talk
Mikrofón: Mám

Zameranie: PvE

Equip a Staty: imageshack.com/i/mydfkpj

UI: imageshack.com/a/img12/8252/vxwb.jpg takto nejak to vyzera na raide + teraz mam navyse este CLCret, ostatne addony Omen, Skada, Grid, Heatsink, GC je samozrejmost, Bartender, Cooldowns, Tidy Plates, Vision Boss Mod, Vamp Arrow, Power Aura Classic

Link na armory: armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Vesper&cn=Ramm EQ este nie je celkom doladeny, cakam na ruky z Festera 25, viem ze nemam teraz prave najlepsie zlozeny set, co uz ked mi to nepadlo ...

DPS: imageshack.com/i/mk61clj

Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): jedine vikendy ked zvyknem byt u priatelky, alebo ona u mna, ostatne obmedzenia uvidim ked mi zacne semester 10.2. ale hadam nebudem mat vecer skolu zas inac mozem hrat hocikedy a hocijako dlho

Predošlé guildy a dôvod odchodu: Champions of Light, je to guilda este z Anthorie, tam bola TOP PvE guildou, ale prechodom na cata sme odisli kvoli nedovere k schopnosti rozbehat to, na Soulwelle sme posobili zo zaciatkov celkom seriozne, hned sme konkurovali TOP guildam, ale po case so stagnovanim serveru zacali hraci koncit na Gamenode uz preslo len minimum, a tiez zaidny uspech preto som prisiel na Twin s vidinou sance zasa sa uplatnit

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Dlhsie som nebol seriozny 25 man raid a celkovo hladam uplatnenie a seriozne raidovanie co dufam ze u vas najdem, hlavne u vas hral na anatheme moj kamos a vychvaloval vas ako jednu z naj guild na Anatheme, neviem jaky mal nick tam lebo furt ma daky iny pako jedno z Anthorie ho ludia poznaju ako Dyko, zo Soulwellu ako Playfunny a teraz ma na Vesperi nick Xp (war)

Este nieco malo pridam, dufam ze nebude vadit
Skusenosti: paladina hram uz 6 rokov, myslim si ze mam dost dobre znalosti o tejto class, co sa tyka PvE aj PvP, PvE som tankoval 3 roky a 3 roky som hral za re3 a mam ich zvladnute viac nez dobre. PvP som hral vsetko mozne holy, prot, retri (holy najmenej)

Skusenosti na raidu (Wotlk): zo soulwellu mam down
- ICC 10 vsetko,
- ICC 10 HC mam down az na LK vsetko,
- na ICC 25 down az na kinga vsetko (na Anthorii som ho dal, ukrutny progress, boli sme prva ali guild co ho dala a druha na serveri),
- ICC 25 HC down nemam Sindru, LK a Profa. Nemam to down lebo som nemohol kvoli rozvrhu v skole stihat guildovne raidy v Severnej Hviezde alebo Azeroth Kings, kde som aj s hracmi z ChoL progresoval 25 HC. Semester uz ale skoncil a tak mam opat cas naplno raidovat, KONECNE Tych bossov mam vsak progresovanych, Sindra na 25 hc mala raz 400 k HP a wipe, Prof 25 HC tiez progresovany, LK 25 HC toho som progresoval na inom serveri (instant, ktory uz neexistuje), taktiky mam nastudovane a viem presne co kedy robit ...
- TOGC 25 mam 50/50 niekolko krat, raz sme aj splnili podmienku na achiev ze nikto nezomrie v TOGC 25 ale achiev nesiel
- TOGC 10 tiez insanity, boli pokusy aj o Dedicated Insanity ale vtedy sa prave zacal spajat Soulwell s Diversity a hraci niektori prestali hrat, z tych co uz mali nazberany gear.
The topic has been locked.

Re: RaMm//paladin//re3 11 years, 4 months ago #7895

• Colombiana
  • Fresh Boarder
ja sem PRO

Re: RaMm//paladin//re3 11 years, 4 months ago #7896

• Fajocka
  • Zástupce Guild Mastera
pro

Re: RaMm//paladin//re3 11 years, 4 months ago #7897

• Aport
  • Guild Master
Pekny, jen neočekávej že takhle na začátku budou pravidelné 25ky, zatím jsou pravidelné 10ky postupem času a aktivitou lidí se to rozjede ale hned to nebude.
Jinak PRO

Re: RaMm//paladin//re3 11 years, 4 months ago #7898

• tortugas
Jsem PRO na test raid.

Re: RaMm//paladin//re3 11 years, 4 months ago #7899

• Danerys
  • Class Leader
myslím že to můžu Locknout Přijat
  • Page: