Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Zeli, Fire/Frost mage
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Zeli, Fire/Frost mage

Zeli, Fire/Frost mage 13 years, 2 months ago #2216

• Zelicko
Herný nick: Zeli
Class: Mage
Talenty: Fire/Frost
Rasa: Human
Profese: Ench 450 / Jwc 450
Rok narozeni : 1988

Team speak: mam umim zachazet aspon zaklady co jsou potreba, sluchatka nemam pouze bednicky pouzivam push to talk nebo tak nejak se to jmenuje

Guildy: na AN: frostmourne, hell minds vic si uz nepamatuju:) z guildy frostmourne jsem byl vyhozen kvuly jednomu roku afk ktery jsem predem nahlasil ale nepockaly:) od hellminds po neslozeni mnoa raidu po sobe coz me nebavi byt na raidu pol guil a pol world:)

Prinos guilde: No:D nevim co vam muzu nabidnout maximalni pomoc guilde v jakemkoliv smeru jine veci ne nenapadaji kdyz uz vsecko mate:)

Info: Ocekavam od guildy OSB konecne nejaky poradny raid kde si snad hru take uziju a nejenom budu stracet nervy, a kazdodenni raidy nestihnu v zadnem pripade jsem zivnostnik a porad muj realny zivot ma vzdy prednost pred hranim wow ale 3x - 4x do tydne bych stihat mel to je tak asi vsecko co bych tu chtel rict je to moje prvni prihlaska takzeme moc nenadavejte:)

Armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...Anathema&cn=Zeli snad pujde

Dps:
WoWScrnShot_040812_002726.jpg

ps: omlouvam se lidi ale mel jsem problemy s uploadem obrazku snad je to tu vse diky za precteni a za odpovedi dekuji.
The topic has been locked.

Re: Zeli, Fire/Frost mage 13 years, 2 months ago #2218

• bizza
Dej si PVE equip at se muzu podivat na armory, jinac te chviim ze si zatim jediny co rekl pravdu o tom kazdodenim progresu, myslim ze by malo lidi chodilo kazdy den progres...jinac dps nic moc uvidime jake budes met staty

edit: uz sis dal PVE eq a divam se ze na to ze si fire mas strasne malo critu to dps je taky slabe sory ale PROTI
Last Edit: 13 years, 2 months ago by .

Re: Zeli, Fire/Frost mage 13 years, 2 months ago #2223

• Mirek n.
Spise proti, vyfot staty + udelej novy dps test minimalne na 500k dmg.

Re: Zeli, Fire/Frost mage 13 years, 2 months ago #2224

• Ravages
Psal mi,vypadá to že se fakt snaží knám dostat a dělá pro to hodně,
Já jsem PRO
DPS bych řekl že je pěkný na jeho gear.

Re: Zeli, Fire/Frost mage 13 years, 2 months ago #2225

• Drupry
no... podmínkdy splňuješ, ale na přihlášku je tam VZOR a ta tvoje podle toho moc nevypadá... k tomu eq.. je to slabší průměr, nic výjmečnýho, DPS teda taky nic extra a mage máme a daleko lepší
NE

Re: Zeli, Fire/Frost mage 13 years, 2 months ago #2227

• Mirek n.
Magy opravdu mame slusne, ale vetsina jsou alti nebo v mem a bizzove pripade neni potreba tolik co paladin v raidu. Jedinej aktivni je tedka jurus a ten podle svych slov uz ma migrovat. Avsak to dps je opravdu slabe kdyz vemu v potaz ze na tech 300k dmg mas zapnuty trinket, icy veins + mirrors. Kdyz udrzis tohle dps nad jeden mega mas muj hlas.. a prosim nezkousel svindlovat napr debufem od locka na dummy.. v raidu by se pak poznalo ze tocis malo. Kazdopadne chci ten screen statu kde jde videt haste, crit hit a sp. Na armory to neukazuje spravne a pokud ano tak s 2500 sp a 600 hitem to na prijeti opravdu neni. GS je jedna vec, staty druha a ja vice dam na ne.
Last Edit: 13 years, 2 months ago by .

Re: Zeli, Fire/Frost mage 13 years, 2 months ago #2229

• Zelicko
Ne v poradku ja jsem s tim pocital ze me nevemete nechci vas okradat o vas cas tocim malo protoze v raidu mam 55% crit a tim padem me prociju porad insta pyro ale na totemu ne:) este dolozim to co jste chtely:) ale urcite to nepumuze dekuji aj tak:)
Attachments:

Re: Zeli, Fire/Frost mage 13 years, 2 months ago #2230

• Drupry
Trochu overcap hitu, pvp doplnky, haste je dobry, mozna az zbytecne moc vysoky, crit je slaby, v raidu to mozna je jinak ale mohl by si ho mit vic a sp je low, hodne low. mozna by pomohlo trochu zmenit socky a talenty, ale natolik se v magach nevyznam. Myslim, ze cloth veci jdou u nas docela na odbyt, takze bys to nemel tak jednoduche si nabrat novy gear.

Re: Zeli, Fire/Frost mage 13 years, 2 months ago #2238

• Carly
Nepřijat
  • Page:
  • 1
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.10 seconds