Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Nexro/Hunter/Marksman
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Nexro/Hunter/Marksman

Nexro/Hunter/Marksman 13 years, 6 months ago #357

• Siikoush
Herný nick: Nexro
Class: Hunter
Talenty: MM
Rasa: Night Elf
Profesie: Skinning(450)/ LW( low)
Alti:
Sikoush (lvl 80)- paladin
Necrotis (lvl 80)- Warlock
Rok narození: 21.1.1993
KS: 10
TeamSpeak3: Mám a umím sním ( i administrativně = 2 roky server admin v CoD multiclanu )
Sluchátka: A4TECH x7 s mute mikrofonem
Mikrofón: zabudovaný ve sluchátkách
Zameranie: PvE//PvP
Equip: screenshot.cz/9RXEQ/
Staty: Hozeno výše
Link na armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...nathema&cn=Nexro
Predošlé guildy a dôvod odchodu: Jsem bývalý GuM "Riders of apocalypse" dále jsem byl v "Dota" a pak u vás ale v tu dobu jsem byl neaktivní z důvodů pauzy jelikož přeci jen vždy si musíte od závislosti odpočinout Jiínak jsem zde po 3 měsících takže pokud proběhli nějaké změny v icc rád se doučím
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Čekám kvalitní raidování a nějakou zábavu a dobrý kolektiv

Dodatek : ohledně dps tak někteří z vaší guildy mě znají jinak na dumym kolem 8-12 k stálého ale občas tam těch 14 nebo víc taky vyskočí omlouvám se ale postovat dps screen je si myslím zbytečnost .. jelikož pokud bych o svém dps lhal tak to poznáte na raidu
Last Edit: 13 years, 6 months ago by .
The topic has been locked.

Re: Nexro/Hunter/Marksman 13 years, 6 months ago #358

• Olinias
DPS screen?

Re: Nexro/Hunter/Marksman 13 years, 6 months ago #359

• Dtox
ja sem ZA

Re: Nexro/Hunter/Marksman 13 years, 6 months ago #360

• Carly
Jako DPS by jsi měl automaticky přidavat screen s DPS na 500K damage. Máš i nějaké jiné addony krom Sexymap a bugle scady? Eq slušný ještě dodej to dps na dummy a uvidime co s tebou

Re: Nexro/Hunter/Marksman 13 years, 6 months ago #361

• Siikoush
Carly wrote:
Jako DPS by jsi měl automaticky přidavat screen s DPS na 500K damage. Máš i nějaké jiné addony krom Sexymap a bugle scady? Eq slušný ještě dodej to dps na dummy a uvidime co s tebou

DBM bohatě stačí nejsem fanouškem addonů upravujících UI a nikdy ani být nehodlám a screen z DPS pánové , pánové .... dojdu bg a postnu jelikož jak koukám je to tu moc háklivé.

Re: Nexro/Hunter/Marksman 13 years, 6 months ago #362

• Siikoush
Olinias wrote:
DPS screen?

Zde je ten slavný DPS screen co jste po něm tak toužili
screenshot.cz/1DV5T/

Re: Nexro/Hunter/Marksman 13 years, 6 months ago #363

• Olinias
som ZA

Re: Nexro/Hunter/Marksman 13 years, 6 months ago #364

• Carly
Víš ono to dpsko je docela důležité, protože né každý to za svuj char fakt umí a 6Kgs vytahne každy s prominutim kripl. Jinak ZA myslím, že můžeme pomaličku uzavřít přihlášku
Last Edit: 13 years, 6 months ago by .

Re: Nexro/Hunter/Marksman 13 years, 6 months ago #365

• Siikoush
Carly wrote:
Víš ono to dpsko je docela důležité, protože né každý to za svuj char fakt umí a 6Kgs vytahne každy s prominutim kripl. Jinak ZA myslím, že můžeme pomaličku uzavřít přihlášku

Jako já veřím že to máte kvůli tomu abyjste poznali kdo jak za char umí ale jde o to že by to stačilo napsat a následně si to odzkoušet v raidu

Re: Nexro/Hunter/Marksman 13 years, 5 months ago #366

• Olinias
testovanie bude aj tak a nebudeme si robit ID na kazdeho koli testovaniu..treba ten screen tu dat a pak podla toho sa aspon ako tak uvidi ako ovlada tu svoju postavu
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.10 seconds