Predem chci upozornit ze prihlasku jsem podaval do jine guildy,kde jsem nebyl prijat kvuli dostatku warlocku,a naslednem pospineni jednim nejmenovanym clovekem...ale verim ze si o me udelate obrazek sami...
Nick: Alexiy
Level: 80
Rasa/Classa: Human Warlock
Main/Off Spec: Destro/Demo
Profese: Enchanting - Full / Mining - Full
Alti: Alexys (mage ff/Arc 6k gs pve-Alch,Herb-full) Alexy (hunter full wf pvp char:) ale pomalu predelavam...Jwc,Eng-full)
Rok narození: 1986
Ks 10/25: ano - 25hc mam zasebou po lk...
armory.project-nemesis.cz/charac ... &cn=Alexiy vim ze se to nema, ale mam problem hodit screeny,tak snad me za to neodsoudite:) popripade to pak prez nekoho vyresim...
Obvyklá latence ve hře a stabilita vašeho internetového připojení?: 35ms, stabilni
Mikrofon a schopnost komunikovat? Ano
Něco málo o sobě a působení na serveru?
Pochazim z EQ kde jsem hral Hunta Loka Maga Wara Shamana a Druida mam toho zasebou hodene...hral jsem tu jeste hodne dlouho pred Anathemou, od pocatku zrozeni serveru:)na Anatheme hraju cca 4 mesice po roce prestavky kdy EQ upadlo a zustal sem u Loka a pve kterej me bavi asi nejvic...Jinak praci mam vetsinou do 2 takze s raidama problem nemam...
Jak dlouho hrajete wow?
rekl bych tak 7-8let...uz to ani nespocitam
Jaká byla vaše předchozí guilda a důvod odchodu?
Co si pamatuju tak na EQ Exilers tady na Ana RoS...leavnul sem kvuli neochote progresovat LK na 25hc...
Proč chcete do OSB?
Zaslechl jsem ze jste jedna z top guild u aliance a mate dobrou komunitu a tak bych rad byl jeji soucasti a taky uzitecnej...
Co nám můžete nabídnout?
Tak i kvuli svemu nedoladenemu equipu si myslim ze muzu nabidnout dost dobrej dmg( dummy 10k DB 22:),ochotu chodit raidy,profese ale to uz asi vas moc nezajima:)
Děkuji za posouzení.