Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Waren/palladin/holy
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Waren/palladin/holy

Waren/palladin/holy 12 years, 7 months ago #4361

• warenfall
Herní nick: Waren
Class: Palladin
Talenty: Holy,re3,protect-upřednostnuji holy před všemi, tudíž se k vám hlásím za holynu
Rasa: Human
Profese: Alchemy(450)/ Herbal(450)
Alti: Warenfall (lvl 80) druid
Credy (lvl 80) hunter
Rok narození: 1991
KS: 10/25 i 10HC/25HC

TeamSpeak3: Mám a používám ho na každý raid

Sluchátka: Mám a musím je používam, protože nejčastěji hraji doma u televize nebo na kolejich tak abych nerusil učícího se spolubydlícího

Mikrofón: Mám ale hodne často ho mam mutnuty abych nerusil svym hlasem okoli (lidi u televize nebo jak již zminovaneho učícího se spolubydlícího)

Zaměření: jen a pouze PVE pvp jsem chodil jen na farmu AC za žádným jiným učelem, PVP me proste nebere

Equip: nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_102212_081815.jpg mám i setové ramena jen je mam transmogrifikovane takže to nejde na screenu vidět

Staty: nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_102212_081821.jpg

Link na armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...nathema&cn=Waren

Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00):
No celodenně to určitě problémy mám, jsem student tudíž musím občas i něco delat do školy, problemy mám ale hlavne v pondělí a ve čtvrtek kdy se přesouvám na koleje a zpět jinak bych si určitě ostatní dny čas našel a vymezil si ho na raid

Bratislavská klobása: Josy nebudu ji zminovat protože si chci u tebe šplhnout a šetřit ti tvoje EP........tohle byl jen for

Predošlé guildy a dôvod odchodu: no už hodně krát to tu bylo zminovane jak to v TFM ted vypadá a jak to asi nejspíše dopadne, moje předchozí guilda byla právě TFM zažil jsem tam mnoho a moc děkuji že jsem mohl byt právě tam a docela mi je líto toho jak to tam dopadlo

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: očekávám kvalitní raidy, schopný, kvalitní a zábavný kolektiv wow hraju jen pro zabavu a ne abych se u toho nervoval zda se raid složí nebo se členi hádají atd...

Něco o mě: jsem bezkonfliktní komunikativní hráč s chutí si zahrát a pobavit se u toho s nikým žádné závažné problémy nemám a budu rád pokud me vezmete do svých řad děkuji za přečtení tohle by bylo z mé strany vše
The topic has been locked.

Re: Waren/palladin/holy 12 years, 7 months ago #4364

• Deli
Poprosil bych lidi, aby se zase z těch tfmaků uplně "neposrali" (že Jurko), geary mají opravdu pěkné, ale je potřeba rozlišovat lidí co umí a lidi kteří se tam jen vezli. Ať mezi sebe nenaberem další Toruky a jim podobné.
S tímto typem jsem byl world icc 10 hc marowgara, a vůbec nevěděl která páčka, ať už za jakýkoliv spec který zde vypisuje.
rozhodopádně PROTI

Re: Waren/palladin/holy 12 years, 7 months ago #4367

• SKillpala
lenze ja ich poznam lepsie ako vy. dalej to neriesim

Re: Waren/palladin/holy 12 years, 7 months ago #4368

• Deli
Jn OSB se skládá z techto členů: Já Jurko a My Ostatní (ironie), nevím čo ti v poslední době jebe, či s tebou začla puberta třískat, ale pomalu mě to přestává bavit...

Re: Waren/palladin/holy 12 years, 7 months ago #4369

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Ako staty má naozaj pekné - By sa naňho mohol pozrieť Lolli alebo Emba, určite by mi to pomohlo pri posudzovaní
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline

Re: Waren/palladin/holy 12 years, 7 months ago #4370

• SKillpala
vsak ja nic zle nerobim len vyjadrujem svoj nazor a zato ze nehram pve lebo mi to pc nezvlada (1fps vcera v toc) nemozem ak mas somnou daky problem tak mi to napis v hre do whispu

Re: Waren/palladin/holy 12 years, 7 months ago #4371

• Deli
xiara nepochopil můžeš mít i milion haste a trilion sp, ale když si kopyto tak se stejně v tom icc motáš jak špína v kýblu

Re: Waren/palladin/holy 12 years, 7 months ago #4372

• warenfall
no deli aby jsme si rozumeli za holy jsi me urcite hrat nevidel takze to nemuzes podle toho soudit a to world icc bych uz nekomentoval.........

Re: Waren/palladin/holy 12 years, 7 months ago #4373

• bizza
xiarka! urážíš mě
Last Edit: 12 years, 7 months ago by .

Re: Waren/palladin/holy 12 years, 7 months ago #4374

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Deli wrote:
xiara nepochopil můžeš mít i milion haste a trilion sp, ale když si kopyto tak se stejně v tom icc motáš jak špína v kýblu

Deli ale nemôžeš odo mňa čakať že na základe toho dám hneď Proti - Nikdy nevieš čo sa mohlo stať, na world icc neni TS, preto je komunikácia medzi hráčmi náročná. Ja ale tvoj názor berem do úvahy, keby nie, už má odomňa ZA, no teraz som na pochybách, preto to čo som hore vypísal . Konieckoncov, to je dôvod prečo sa píšu prihlášky, nech každý slobone vyjadrí skúsenosti s daným hráčom. Ja žiadne nemám, tak sa snažím byť nestranný.

Bizza, neurážam, nerýp ty do mňa ale v pohode sa naňho kukni aj ty
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline
Last Edit: 12 years, 7 months ago by Xiara.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.18 seconds