Herní nick: Waren
Class: Palladin
Talenty: Holy,re3,protect-upřednostnuji holy před všemi, tudíž se k vám hlásím za holynu
Rasa: Human
Profese: Alchemy(450)/ Herbal(450)
Alti: Warenfall (lvl 80) druid
Credy (lvl 80) hunter
Rok narození: 1991
KS: 10/25 i 10HC/25HC
TeamSpeak3: Mám a používám ho na každý raid
Sluchátka: Mám a musím je používam, protože nejčastěji hraji doma u televize nebo na kolejich tak abych nerusil učícího se spolubydlícího
Mikrofón: Mám ale hodne často ho mam mutnuty abych nerusil svym hlasem okoli (lidi u televize nebo jak již zminovaneho učícího se spolubydlícího)
Zaměření: jen a pouze PVE pvp jsem chodil jen na farmu AC za žádným jiným učelem, PVP me proste nebere
Equip:
nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_102212_081815.jpg mám i setové ramena jen je mam transmogrifikovane takže to nejde na screenu vidět
Staty:
nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_102212_081821.jpg
Link na armory:
armory.project-nemesis.cz/character-shee...nathema&cn=Waren
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00):
No celodenně to určitě problémy mám, jsem student tudíž musím občas i něco delat do školy, problemy mám ale hlavne v pondělí a ve čtvrtek kdy se přesouvám na koleje a zpět jinak bych si určitě ostatní dny čas našel a vymezil si ho na raid
Bratislavská klobása: Josy nebudu ji zminovat protože si chci u tebe šplhnout

a šetřit ti tvoje EP........tohle byl jen for
Predošlé guildy a dôvod odchodu: no už hodně krát to tu bylo zminovane jak to v TFM ted vypadá a jak to asi nejspíše dopadne, moje předchozí guilda byla právě TFM zažil jsem tam mnoho a moc děkuji že jsem mohl byt právě tam a docela mi je líto toho jak to tam dopadlo
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: očekávám kvalitní raidy, schopný, kvalitní a zábavný kolektiv wow hraju jen pro zabavu a ne abych se u toho nervoval zda se raid složí nebo se členi hádají atd...
Něco o mě: jsem bezkonfliktní komunikativní hráč s chutí si zahrát a pobavit se u toho s nikým žádné závažné problémy nemám a budu rád pokud me vezmete do svých řad děkuji za přečtení tohle by bylo z mé strany vše