Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Rorkys/ Demonology Warlock
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Rorkys/ Demonology Warlock

Rorkys/ Demonology Warlock 12 years, 6 months ago #4712

• Rorkys
Dobrý a krásný večer Jméno mého maina je Rorkys,je to Demonology Warlock a malý sexy gnome Jako profese jsem zvolil tailoring(450) a enchanting(300+)
Mými alty jsou Dswp(80lvl,druid) a Ellara (80lvl- hunter). Narodil jsem se v roce 1997 a tudíž mi je 15let. Titul Kingslayer mám pouze na 25normal modu, ale na 10jsem byl, vím, znám, pouze se nepoštěstilo. TS je samozřejmostí, stejně jako sluchátka a mikrofon. Zaměření mám samožřejmě PvE.
nemesisup.cz/files/1054/wowscrnshot_120412_222347.jpg
Armory- armory.project-nemesis.cz/character-shee...athema&cn=Rorkys
nemesisup.cz/files/1054/wowscrnshot_120412_222132.jpg - dps jsem měl 8,5.snížení je kvůli dotikávání dotek.
Problém naprosto žádný.
Moje předchozí guilda je Heart of Darkness, kam sem odešel po rozpadu The frostmourne.A teď bych ji byl ochoten opustit,protože zabít LK na 25n je jejich maximum.
A k vám bych chtěl z několika důvodů. 1.Jste nejlepší guilda u Aliance,nebojím se říct na serveru. 2.Mám u vás hodně kamarády(např. Kyblone,kterého znám i osobně) a za 3. Nabídnete mi úžasný kolektiv a zábavu.
S přáním všeho dobrého Rorkys
The topic has been locked.

Re: Rorkys/ Demonology Warlock 12 years, 6 months ago #4717

• Erron
Za mě PROale máme hodně kvalitních Warlocku takže se budeš muset snažit .

Re: Rorkys/ Demonology Warlock 12 years, 6 months ago #4719

• Kybl
Za mě taky určitě PRO . Je to můj kámoš, s ním a jeho bráchou hraju od začátku mého WOW působení. Od té doby co jsme spolu byli v TFM (2 měsíce zpět) se toho naučil víc než jsem čekal a zlepšil se opravdu hodně, už z něho není vůbec špatný lock. Točit umí a locka vskutku ovládá a je to fajn člověk co 100% zapadne i přes ten poměrně nízký věk (což si myslím, že není zas takový problém ). Můžu se za něj zaručit, taktiky a věci co se točí okolo WOW probíráme takřka denně .
Btw Errone: Tiber ani Gulas už zas tak moc nechodí a Fearlin na 25hc potřebuje už jenom trinket ze Sindry, takže locků kvalitních sice je hodně, ale nový snaživec se vždycky hodí, že?
S pozdravem a přánim hodně štěstí Rorkys (inv tady) Kybl

Re: Rorkys/ Demonology Warlock 12 years, 6 months ago #4722

• Parezak
Pokud je v pohode a snazi se, jak rika kýbl, tak bych ho bral -> Pro a taky musime snizit prumernej vek (snad ne ten mentální (viz Toruk))

Re: Rorkys/ Demonology Warlock 12 years, 6 months ago #4725

• Mirek n.
na toruka nema a nebude mit nikdo jinak PRO

Re: Rorkys/ Demonology Warlock 12 years, 6 months ago #4726

• Immortalone
Rorkys.. Rorkys.. my už jsme se někde viděli, což? Zapracoval jsi na tom gearu, máš to pěkný ty staty, dps a dalo se s tebou i rozumě mluvit, + to co říká Kýbl, a dává mi to jediný výsledek a to pěkné a zelené PRO

Re: Rorkys/ Demonology Warlock 12 years, 6 months ago #4727

• Parezak
Off topic ale tak byli tu i tací co toho teměř dosahovali (Zendy napr)
Last Edit: 12 years, 6 months ago by .

Re: Rorkys/ Demonology Warlock 12 years, 6 months ago #4728

• Aport
  • Guild Master
Ahoj Rorkys vidím že jsi na Equipu zapracoval.. velký +
byl jsi v pohodě předtím jak jsme se bavili jenže jsi měl hodně nízkej equip
říkal mi kybl že by jsi byl RÁD V NAŠÍ GUILDĚ
pak jsi mi to řekl když jsme se bavili a bylo mi tě líto..
je vidět že jsi natšenec a proto ti dávám PRO
a zároveň to lockuju protože jsi PŘIJATÝ!!!
NAPIŠ SI VE HŘE APORT FYZIKA CHEMIE

Re: Rorkys/ Demonology Warlock 12 years, 6 months ago #4731

• Deli
do piče nedělejte tu ze sebe zas carlyho, proč ty příhlášky zavíráš a lockuješ po dvou hodinách co tu sou nově vyvěšené?
  • Page:
  • 1
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.11 seconds