Herný nick: Krasuss
Class: Druid
Talenty: resto/feral
Rasa: Night Elf
Profesie: enchanting/tailoring full
Alti: Luciuse-shaman
Octavius-mage
Bruttuss-paladin
-všetky alti okolo 6kgs
Rok narodenia: 1993
KS: 10/25 mám aj LoD a Bane...
TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať
2. Som na ts počas raidu a viem odpovedat ked sa ma niekto niečo opýta ( PISOMNÁ ODPOVEĎ NEZNAMENÁ ODPOVEĎ , NA TOM SPIČENOM TS SME NA TO ABY SOM KOMUNIKOVALI ROZPRAVANÍM
Sluchátka: Nemám - mám bedničky
Mikrofón: Mám
Zameranie: pve jednoznačne....pvp si zahrám občas ale viac ma baví pve
Equip: resto:
imgupload.sk/viewer.php?file=aij5ybzh3sy07g3v2gzn.jpg
feral:
imgupload.sk/viewer.php?file=2cf127lqu3erx6ljzzsr.jpg
DPS:
imgupload.sk/viewer.php?file=zzp91k2sk3rw3of9xtny.jpg
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): nemám s tým žiadny problém, len občas musím ísť off v 21:30 keď mi starší brat príde domov po práci unavený a musím vypnúť pc lebo ho vyrušujem keď chce spať, ale zas do 21:30 si myslím že sa dá dať v pohode celý raid

a ešte v piatok väčšinou chodievam vonku do baru s kamošmi si niečo vypiť
Predošlé guildy a dôvod odchodu: Proxima Centauri, pôsobil som v tejto guilde asi rok a pol, nechcem na nich hádzať žiadnu špinu ani nič to nie je môj štýl je to v pohode guilda, ale občas sa mi stalo že som komentoval príspevok jednému človeku(to sa mi stalo viac-krát 2-3) najprv to bolo zo srandy stále ale nejak sa to vyvinulo k hádke možno čo ja som myslel zo žartu on to chápal inač a opačne, vôbec sme si nesadli a nakoniec to došlo k extrému alebo ako to napísať keď už mi nadával a to sa mi nejak nepáčilo tak som leavol, možno to bolo kus sebecké voči ostatným že kvôli jednému človeku som opustil všetkých, ale by som tam nemohol byť s ním ďalej raidy...
radšej už nebudem komentovať do budúcna nič
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: od OSB očakávam kvalitné a rýchle raidy, dobrý kolektív kde si proste môžem oddýchnuť na raide ľudia vedia čo robiť žiadne stresy a tak

ak by som vám bol sympatický

tak len tak chcem dodať že mne to je jedno čo by som mal main a čo off spec

, samozrejme resto som hrával dlhšie ma to baví aj viac ale hrával som aj ferala na raidoch dosť veľa krát...
Ďakujem s pozdravom Krasuss