Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Krasuss/druid/resto,feral
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Krasuss/druid/resto,feral

Krasuss/druid/resto,feral 11 years, 12 months ago #7025

• Krasuss
Herný nick: Krasuss
Class: Druid
Talenty: resto/feral
Rasa: Night Elf
Profesie: enchanting/tailoring full
Alti: Luciuse-shaman
Octavius-mage
Bruttuss-paladin
-všetky alti okolo 6kgs
Rok narodenia: 1993
KS: 10/25 mám aj LoD a Bane...

TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať
2. Som na ts počas raidu a viem odpovedat ked sa ma niekto niečo opýta ( PISOMNÁ ODPOVEĎ NEZNAMENÁ ODPOVEĎ , NA TOM SPIČENOM TS SME NA TO ABY SOM KOMUNIKOVALI ROZPRAVANÍM

Sluchátka: Nemám - mám bedničky

Mikrofón: Mám

Zameranie: pve jednoznačne....pvp si zahrám občas ale viac ma baví pve

Equip: resto: imgupload.sk/viewer.php?file=aij5ybzh3sy07g3v2gzn.jpg
feral: imgupload.sk/viewer.php?file=2cf127lqu3erx6ljzzsr.jpg

DPS: imgupload.sk/viewer.php?file=zzp91k2sk3rw3of9xtny.jpg

Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): nemám s tým žiadny problém, len občas musím ísť off v 21:30 keď mi starší brat príde domov po práci unavený a musím vypnúť pc lebo ho vyrušujem keď chce spať, ale zas do 21:30 si myslím že sa dá dať v pohode celý raid a ešte v piatok väčšinou chodievam vonku do baru s kamošmi si niečo vypiť

Predošlé guildy a dôvod odchodu: Proxima Centauri, pôsobil som v tejto guilde asi rok a pol, nechcem na nich hádzať žiadnu špinu ani nič to nie je môj štýl je to v pohode guilda, ale občas sa mi stalo že som komentoval príspevok jednému človeku(to sa mi stalo viac-krát 2-3) najprv to bolo zo srandy stále ale nejak sa to vyvinulo k hádke možno čo ja som myslel zo žartu on to chápal inač a opačne, vôbec sme si nesadli a nakoniec to došlo k extrému alebo ako to napísať keď už mi nadával a to sa mi nejak nepáčilo tak som leavol, možno to bolo kus sebecké voči ostatným že kvôli jednému človeku som opustil všetkých, ale by som tam nemohol byť s ním ďalej raidy...

radšej už nebudem komentovať do budúcna nič

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: od OSB očakávam kvalitné a rýchle raidy, dobrý kolektív kde si proste môžem oddýchnuť na raide ľudia vedia čo robiť žiadne stresy a tak
ak by som vám bol sympatický tak len tak chcem dodať že mne to je jedno čo by som mal main a čo off spec , samozrejme resto som hrával dlhšie ma to baví aj viac ale hrával som aj ferala na raidoch dosť veľa krát...

Ďakujem s pozdravom Krasuss
The topic has been locked.

Re: Krasuss/druid/resto,feral 11 years, 12 months ago #7026

• tortugas
Chci se tě zeptat zda si nebyl i v SWK protože tvůj nick mi něco říká Jinak jsem PRO

Re: Krasuss/druid/resto,feral 11 years, 12 months ago #7029

• Krasuss
[quote="tortugas" post=7026]Chci se tě zeptat zda si nebyl i v SWK protože tvůj nick mi něco říká

bol som ale dávno veľmi asi pred 3 rokmi keď som začínal s wow vtedy som nevedel čo je to týmová hra som striedal guildy ako debil s prepáčením

Re: Krasuss/druid/resto,feral 11 years, 12 months ago #7030

• Danerys
  • Class Leader
já jsem PRO na test raid

Re: Krasuss/druid/resto,feral 11 years, 12 months ago #7031

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
100% ZA, už len pre ten Nick /práve čítam Day of the Dragon

//Budem Ti hovoriť Korialstrasz *-*
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline
Last Edit: 11 years, 12 months ago by Xiara.

Re: Krasuss/druid/resto,feral 11 years, 12 months ago #7035

• Deli
každopádně pro, resto druid se nám hodí jak sůl, nedělej si ID na icc 10 hc, během týdne ti sem hodím datum test raidu
btw většinou to chodíme v pátky, ale jak chodíš slopat, tak to zkusím ošéfovat jiný den

Re: Krasuss/druid/resto,feral 11 years, 12 months ago #7038

• Krasuss
okey, budem tu každý večer teraz nemám čo robiť aj tak, len v piatok, sobota nedeľa idem na chatu s kamarátmi už je to zaplatené a všetko, takže buď do piatka alebo až potom neskôr nechám to na vás

Re: Krasuss/druid/resto,feral 11 years, 12 months ago #7039

• Xander
pro

Re: Krasuss/druid/resto,feral 11 years, 11 months ago #7042

• Parezak
Pro

Re: Krasuss/druid/resto,feral 11 years, 11 months ago #7044

• kakika
proč ne, resťák se hodí