Herní nick: Steroidus
Class: Shaman
Talenty: Restoration
Rasa: Drainei
Profese: Tailoring(450)/ Enchanting(450)
Alti: Icemagic (lvl 80) - mage
Liftyeez (lvl 80) - DK
Liftmaker (lvl 80) - Hunter(neaktivní alt v DotE, horda)
Liftmakerz (lvl 80) - warlock (neaktivní alt v DotE, horda)
Rok narození: 1993
KS: 10/25 ? ano/ano
TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať//Nemám ( tu z vas polovica ojebáva ) ALE(Vyberte si jednu z možností čo Váas charakterizuje):
2. Som na ts počas raidu a viem odpovedat ked sa ma niekto niečo opýta ( PISOMNÁ ODPOVEĎ NEZNAMENÁ ODPOVEĎ , NA TOM SPIČENOM TS SME NA TO ABY SOM KOMUNIKOVALI ROZPRAVANÍM
Sluchátka: Mám (SS Siberia

)
Mikrofon: Mám
Zaměření: PvE
Equip: http://lifteez.7u.cz/osb.jpg //EDIT: Omlouvám se, za ten jeden trinket, ani nevím jak se tam vzal. Sice na mě Solace ještě čeká

, ale aspoň nosím to vajíčko z brewfestu, který je o něco lepší.
Staty: viz. horní link, mělo by tam být vše
Link na armory:
Mám problém s dennodenním progressem 25HC (18:00-22:00): Ne, možná občas kvůli přítelkyni, že bych pro ní musel jet do práce, ale to jsou chvilky.
Predešlé guildy a důvod odchodu: DotA. Nemám nic proti DotĚ, jsou tam fajn lidi, naequipil jsem tam dost postav, ale teď jsem tam byl dlouho inaktivní a když jsem se vrátil, tak všichni kamarádi, se kterejma rád hraju a znám se s nima už hromadu let, přemigrovali k alianci (kvůli PvP, který si s nima rád zajdu, když je čas), tak jsem šel taky.
Proč chcete do OSB a čo od toho očekáváte: Fajn lidi, co jsem slyšel tak solidní progress, celkem fajn shaman na včerejším world raidu

(Respekto).
Jinak teď jsem se vrátil cca po půl roce inaktivity a ani né k shamanoj, jako spíš, že jsem začal hrát s arc. mágem, kterej mě celkem baví, i když shaman je shaman

. Takže bych byl rád, když bych se s ním dostal občas i na nějakej alt run (pokud něco takového je

)
Zatím díky, za Váš čas