Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Steroidus/Shaman/Resto
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Steroidus/Shaman/Resto

Steroidus/Shaman/Resto 11 years, 11 months ago #7445

• steroidus
Herní nick: Steroidus

Class: Shaman

Talenty: Restoration

Rasa: Drainei

Profese: Tailoring(450)/ Enchanting(450)

Alti: Icemagic (lvl 80) - mage

Liftyeez (lvl 80) - DK

Liftmaker (lvl 80) - Hunter(neaktivní alt v DotE, horda)

Liftmakerz (lvl 80) - warlock (neaktivní alt v DotE, horda)

Rok narození: 1993

KS: 10/25 ? ano/ano

TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať//Nemám ( tu z vas polovica ojebáva ) ALE(Vyberte si jednu z možností čo Váas charakterizuje):

2. Som na ts počas raidu a viem odpovedat ked sa ma niekto niečo opýta ( PISOMNÁ ODPOVEĎ NEZNAMENÁ ODPOVEĎ , NA TOM SPIČENOM TS SME NA TO ABY SOM KOMUNIKOVALI ROZPRAVANÍM

Sluchátka: Mám (SS Siberia )

Mikrofon: Mám

Zaměření: PvE

Equip: http://lifteez.7u.cz/osb.jpg //EDIT: Omlouvám se, za ten jeden trinket, ani nevím jak se tam vzal. Sice na mě Solace ještě čeká , ale aspoň nosím to vajíčko z brewfestu, který je o něco lepší.

Staty: viz. horní link, mělo by tam být vše

Link na armory:

Mám problém s dennodenním progressem 25HC (18:00-22:00): Ne, možná občas kvůli přítelkyni, že bych pro ní musel jet do práce, ale to jsou chvilky.

Predešlé guildy a důvod odchodu: DotA. Nemám nic proti DotĚ, jsou tam fajn lidi, naequipil jsem tam dost postav, ale teď jsem tam byl dlouho inaktivní a když jsem se vrátil, tak všichni kamarádi, se kterejma rád hraju a znám se s nima už hromadu let, přemigrovali k alianci (kvůli PvP, který si s nima rád zajdu, když je čas), tak jsem šel taky.

Proč chcete do OSB a čo od toho očekáváte: Fajn lidi, co jsem slyšel tak solidní progress, celkem fajn shaman na včerejším world raidu (Respekto).

Jinak teď jsem se vrátil cca po půl roce inaktivity a ani né k shamanoj, jako spíš, že jsem začal hrát s arc. mágem, kterej mě celkem baví, i když shaman je shaman . Takže bych byl rád, když bych se s ním dostal občas i na nějakej alt run (pokud něco takového je )

Zatím díky, za Váš čas
Last Edit: 11 years, 11 months ago by .
The topic has been locked.

Re: Steroidus/Shaman/Resto 11 years, 11 months ago #7446

• Deli
staty low, navíc jsme nedávno vzali dva nebo tří resto shamany což je další mínus pro tebe
jsem PROTI

Re: Steroidus/Shaman/Resto 11 years, 11 months ago #7450

• kakika
mno takže k EQ...
4/5 máš, ale máš to špatně poskládané... nesetové se chodí ruce, kvůli hastu a né chesta...
trinkety chybí... žádný solace... :/
navíc nyní máme resto šamanů mrtě, ...muerty, kaire, uranos... a všichní mají lepší eq jak ty...
sorry, ale PROTI

Re: Steroidus/Shaman/Resto 11 years, 11 months ago #7451

• Xander
pokial nemas nesetove ruky tak mozes ist aj chestu
shamanov mame mrte+sme teraz dobrali kvalitnych shamov s ovela lepsim EQ a aj altov som si pozrel a ziadna slava....za mna proti
Last Edit: 11 years, 11 months ago by .

Re: Steroidus/Shaman/Resto 11 years, 11 months ago #7452

• steroidus
Ok, chápu, dával jsem sem přihlášku na základě, že byl nábor u shamanů otevřenej, proto jsem to sem hodil, ale chápu, že se to asi nestihlo aktualizovat.

Protože se všcihni shodli na tom, že je shamanů hodně a všichni byli proti, usuzuju, že se mám jít podívat jinde.

Každopádně díky za Váš čas a za ohodnocení

Re: Steroidus/Shaman/Resto 11 years, 11 months ago #7453

• kakika
ten nábor se už dlouho neaktualizoval, nicméně nezahazuj všechny šance, třeba se to ještě obrátí v dobré
každopádně topic není locknutý, takže šance na přijetí žije

Re: Steroidus/Shaman/Resto 11 years, 11 months ago #7454

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Kiež by si tak napísal pred dvoma mesiacmi, inak by sme uvažovali
Skús to opäť, s lepším Equipom
Kto vie, možno sa z Muertyho stane pekár a flek bude zase voľný
So mnou je to teda 4x Proti, prihláška tu je 24h, takže -
Neprijatý

//Edit: Kaki kaki... vieš ako hrozne sa teraz cítim? ... ak sa bude Šéfovi pozdávať, tak to odomkne
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline
Last Edit: 11 years, 11 months ago by Xiara.
  • Page:
  • 1
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.12 seconds